Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İnşaat Mühendisleri Odası Balıkesir Şubesi Seçimleri İçin Değişim Sesleri

DİĞER 08.02.2024 - 14:21, Güncelleme: 08.02.2024 - 14:21
 

İnşaat Mühendisleri Odası Balıkesir Şubesi Seçimleri İçin Değişim Sesleri

İnşaat Mühendisleri Odası Balıkesir Şubesi Seçimleri İçin Değişim Sesleri
Mavi liste ile seçime girecek olan grubun başkanı Orhan Berkin BİZSAN seçim ile ilgili açıklama yaptı. Yaptığı açıklamada; “Bizler, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Balıkesir Şubesi'nin 17. Dönem Yönetim Kurulu için adayız ve sizlerin desteğiyle bu yolda ilerliyoruz. Gelin, birlikte daha güçlü bir geleceğe adım atalım! İddialıyız; geleceği inşa etmek için iddialıyız ve mesleğimizin onuru ve itibarı için kararlılıkla çalışacağız. Değişimden ve Gelişimden Yanayız; değişim ve gelişim, bizim için sadece bir seçenek değil, bir zorunluluktur. İnşaat mühendisliği alanında daha etkin, daha verimli ve daha adil bir yapı oluşturmak için çalışacağız. Birlikte Daha Güçlüyüz; biz, birlikte hareket etmenin gücüne inanıyoruz. Meslektaşlarımızla dayanışma içinde, ortak hedeflerimize ulaşmak için omuz omuza çalışacağız. Vizyonumuz: Balıkesir'de inşaat mühendisliği alanında çağdaş, etkili ve katılımcı bir oda oluşturmak için vizyoner bir bakış açısıyla hareket edeceğiz. Sizlerin destek ve katkılarıyla, daha güçlü ve daha parlak bir gelecek için yola çıkıyoruz. Hep birlikte, inşaat mühendisliği alanında daha güçlü bir ses oluşturmak için çalışacağız. Tüm meslektaşlarımızı 10 Şubat Cumartesi günü Elit Asya Otel’de yapılacak olan 17.Dönem Olağan Genel Kurula ve ardından 11 Şubat pazar günü yapılacak olan seçimde oy vermek için 09:00-17:00 arasında odamıza bekliyoruz.” dedi.
İnşaat Mühendisleri Odası Balıkesir Şubesi Seçimleri İçin Değişim Sesleri

Mavi liste ile seçime girecek olan grubun başkanı Orhan Berkin BİZSAN seçim ile ilgili açıklama yaptı. Yaptığı açıklamada; “Bizler, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Balıkesir Şubesi'nin 17. Dönem Yönetim Kurulu için adayız ve sizlerin desteğiyle bu yolda ilerliyoruz. Gelin, birlikte daha güçlü bir geleceğe adım atalım!

İddialıyız; geleceği inşa etmek için iddialıyız ve mesleğimizin onuru ve itibarı için kararlılıkla çalışacağız. Değişimden ve Gelişimden Yanayız; değişim ve gelişim, bizim için sadece bir seçenek değil, bir zorunluluktur. İnşaat mühendisliği alanında daha etkin, daha verimli ve daha adil bir yapı oluşturmak için çalışacağız.

Birlikte Daha Güçlüyüz; biz, birlikte hareket etmenin gücüne inanıyoruz. Meslektaşlarımızla dayanışma içinde, ortak hedeflerimize ulaşmak için omuz omuza çalışacağız.

Vizyonumuz: Balıkesir'de inşaat mühendisliği alanında çağdaş, etkili ve katılımcı bir oda oluşturmak için vizyoner bir bakış açısıyla hareket edeceğiz.

Sizlerin destek ve katkılarıyla, daha güçlü ve daha parlak bir gelecek için yola çıkıyoruz. Hep birlikte, inşaat mühendisliği alanında daha güçlü bir ses oluşturmak için çalışacağız. Tüm meslektaşlarımızı 10 Şubat Cumartesi günü Elit Asya Otel’de yapılacak olan 17.Dönem Olağan Genel Kurula ve ardından 11 Şubat pazar günü yapılacak olan seçimde oy vermek için 09:00-17:00 arasında odamıza bekliyoruz.” dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.