Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Balıkesir'de oy sayım işlemleri başladı

SİYASET 14.05.2023 - 19:05, Güncelleme: 14.05.2023 - 19:05
 

Balıkesir'de oy sayım işlemleri başladı

Balıkesir’de 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimlerde oy kullanma işleminin sona ermesinin ardından oy kullanılan okullarda oy sayım işlemleri başladı.
Balıkesir’de Altıeylül Ortaokulu ve Ali Şuuri İlkokulu’ndaki seçim sandıklarında oy kullanma işleminin sona ermesiyle oy sayımına geçildi. İlk olarak seçim zarflarının tasnif edilmesiyle başlayan sayımda daha sonra ilk olarak Cumhurbaşkanlığı ve ardından da milletvekili oy pusulaları sayılmaya devam ediyor. Okullarda sandık kurullarının oy sayma işlemlerine her partiden müşahitler ve oylarını kullanan vatandaşlar da eşlik ediyor.
Balıkesir’de 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimlerde oy kullanma işleminin sona ermesinin ardından oy kullanılan okullarda oy sayım işlemleri başladı.

Balıkesir’de Altıeylül Ortaokulu ve Ali Şuuri İlkokulu’ndaki seçim sandıklarında oy kullanma işleminin sona ermesiyle oy sayımına geçildi. İlk olarak seçim zarflarının tasnif edilmesiyle başlayan sayımda daha sonra ilk olarak Cumhurbaşkanlığı ve ardından da milletvekili oy pusulaları sayılmaya devam ediyor.
Okullarda sandık kurullarının oy sayma işlemlerine her partiden müşahitler ve oylarını kullanan vatandaşlar da eşlik ediyor.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.