Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ÖĞRENCİLER ÖLÜMDEN DÖNDÜ

DİĞER 04.05.2023 - 18:53, Güncelleme: 04.05.2023 - 20:03
 

ÖĞRENCİLER ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Balıkesir’li öğrencileri taşıyan midibüs girmemesi gereken İzmit Santral yokuşuna girip freni patlayınca 5 araca çarparak durabildi, kazada 2 kişi yaralandı.
Balıkesir’den hareket edip lise öğrencilerini müsabakaya yetiştirmeye çalışan belediyeye ait 10 CAT 63 plakalı midibüs kaza yaptı. Öğrenciler ve hocaları ölümden döndü. 2 yaralı var. Araçlardaki hasar çok büyük.   Olay İzmit’te meydana geldi.  10 CAT 63 plakalı midibüsün şoförü Gazanfer Bilge Bulvarı Santral Rampasına girmemesi gerektiği halde girmiş. Sürücüsünün ismini teyit edemedik ama midibüs yokuş aşağı indiği esnada freni patlıyor ve o anda trafik ışıklarında bekleyen 5 araca çarparak durabiliyor. E.D. ve D.A. isimli vatandaşlar yaralanıyor. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine geliyor. Yaralılar Kocaeli Devlet Hastanesine götürülüyor. Midübüste Balıkesir’den giden 19 sporcu ve antrenörü bulunuyormuş. Öğrencilerden ve antrenörlerden yaralanan olmamış. Ama araç ile ilgili soru işaretleri var. Aracın bakımlarında eksiklik var mı? Daha önceden kaza kaydı olup şehirlerarası gidemez raporu var mı? Şoförün SRC belgesi var mı? Ne zaman almış, Son kullanım tarihi ne? Şoför daha öncede kaza yapmış mı? Şoförün şehirler arası yolculuk yapma tecrübesi var mı, en önemlisi gideceği şehri tanıyor muydu? Tanıyorsa neden girmemesi gereken bir yola girip maddi hasarlı kazaya neden oldu? Burada bir kamu zararı var mı? oluşan hasarı kim karşılayacak? Sporcu çocukların gittiği okulun sorumluları araç ve şoför ile ilgili raporları almış ve kontrol etmiş mi? Bu konuda soruşturma açıldı mı?   Olayın video ve fotoğraf görüntüsüne kadar her şey var.  
Balıkesir’li öğrencileri taşıyan midibüs girmemesi gereken İzmit Santral yokuşuna girip freni patlayınca 5 araca çarparak durabildi, kazada 2 kişi yaralandı.

Balıkesir’den hareket edip lise öğrencilerini müsabakaya yetiştirmeye çalışan belediyeye ait 10 CAT 63 plakalı midibüs kaza yaptı. Öğrenciler ve hocaları ölümden döndü. 2 yaralı var. Araçlardaki hasar çok büyük.

 

Olay İzmit’te meydana geldi.  10 CAT 63 plakalı midibüsün şoförü Gazanfer Bilge Bulvarı Santral Rampasına girmemesi gerektiği halde girmiş. Sürücüsünün ismini teyit edemedik ama midibüs yokuş aşağı indiği esnada freni patlıyor ve o anda trafik ışıklarında bekleyen 5 araca çarparak durabiliyor. E.D. ve D.A. isimli vatandaşlar yaralanıyor. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine geliyor. Yaralılar Kocaeli Devlet Hastanesine götürülüyor.

Midübüste Balıkesir’den giden 19 sporcu ve antrenörü bulunuyormuş. Öğrencilerden ve antrenörlerden yaralanan olmamış. Ama araç ile ilgili soru işaretleri var.

Aracın bakımlarında eksiklik var mı?

Daha önceden kaza kaydı olup şehirlerarası gidemez raporu var mı?

Şoförün SRC belgesi var mı? Ne zaman almış, Son kullanım tarihi ne?

Şoför daha öncede kaza yapmış mı?

Şoförün şehirler arası yolculuk yapma tecrübesi var mı, en önemlisi gideceği şehri tanıyor muydu? Tanıyorsa neden girmemesi gereken bir yola girip maddi hasarlı kazaya neden oldu?

Burada bir kamu zararı var mı? oluşan hasarı kim karşılayacak?

Sporcu çocukların gittiği okulun sorumluları araç ve şoför ile ilgili raporları almış ve kontrol etmiş mi?

Bu konuda soruşturma açıldı mı?

 

Olayın video ve fotoğraf görüntüsüne kadar her şey var.

 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.