Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

MİLLETVEKİLİ CANBEY: “YARALARIMIZI HEP BİRLİKTE SARACAĞIZ”

SİYASET 02.03.2023 - 15:35, Güncelleme: 02.03.2023 - 15:35
 

MİLLETVEKİLİ CANBEY: “YARALARIMIZI HEP BİRLİKTE SARACAĞIZ”

MİLLETVEKİLİ CANBEY: “YARALARIMIZI HEP BİRLİKTE SARACAĞIZ”
AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Balıkesir’e gelen depremzedeleri ziyaret etti. Depremzede vatandaşların depremin olduğu andan itibaren her daim yanlarında olduklarını, bundan sonra da olacaklarını ve yaraları birlikte saracaklarını ifade eden Dr. Mustafa Canbey, Balıkesir’de KYK Hasan Basri Çantay Erkek Öğrenci Yurdu, Ayvalık Cunda Uygulama Oteli, Vilayetler Oteli, Vakıfbank Misafirhanesi, Sea Resorth Oteli, Edremit ilçesinde Jura Otel’de ve evlerde misafir edilen depremzedeleri ziyaret etti. Depremzedeler ile bir süre sohbet eden Canbey, "geçmiş olsun" dileklerini iletti. DEVLET MİLLET EL ELE BU ZORLU SÜRECİN DE ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ! Bir ve beraber olarak acıların üstesinden gelineceğine inancının tam olduğunu ifade eden Milletvekili Mustafa Canbey; “Tüm depremzedeler bizlere emanet. Yaşadıkları acıları hafifletmek birinci görevimiz. Her birinin hikayesi farklı olsa da yaşadığı acı ortak. Bu acıyı en derinden paylaşıyoruz. Böyle bir dönemde dayanışmanın önemini çok iyi biliyoruz. Devlet millet el ele bu zorlu sürecin de üstesinden geleceğiz inşallah" dedi. "Asrın felaketi" olarak nitelendirilen bu depremden etkilenen vatandaşlar için her türlü yardımın yapılmaya devam ettiğini ve asla mağdur edilmeyeceklerini ifade eden Canbey, şunları kaydetti; "Devletimiz güçlüdür ve bu güçlükleri de hep birlikte aşacağız. Deprem bölgesindeki şehirlerin tamamını en kısa zamanda yeniden ayağa kaldıracak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da ifade ettiği gibi hiçbir kardeşimizi asla yalnız bırakmayacağız. Şehirlerimizin tamamını konutu, iş yeri, sanayisi, tarımı, tarihi ve kültürel değerleriyle yeniden inşa ederek ayağa kaldıracağız. Tüm konut alanlarını yeni bir şehir planı çerçevesinde, zemin kalitesine, fay hattına olan mesafesine bakarak, kültürel dokusuna uygun şekilde tasarlıyoruz. Bir yıl içerisinde depremzede kardeşlerimizi yeni evlerine kavuşturacağız."dedi.
MİLLETVEKİLİ CANBEY: “YARALARIMIZI HEP BİRLİKTE SARACAĞIZ”

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Balıkesir’e gelen depremzedeleri ziyaret etti.

Depremzede vatandaşların depremin olduğu andan itibaren her daim yanlarında olduklarını, bundan sonra da olacaklarını ve yaraları birlikte saracaklarını ifade eden Dr. Mustafa Canbey, Balıkesir’de KYK Hasan Basri Çantay Erkek Öğrenci Yurdu, Ayvalık Cunda Uygulama Oteli, Vilayetler Oteli, Vakıfbank Misafirhanesi, Sea Resorth Oteli, Edremit ilçesinde Jura Otel’de ve evlerde misafir edilen depremzedeleri ziyaret etti. Depremzedeler ile bir süre sohbet eden Canbey, "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

DEVLET MİLLET EL ELE BU ZORLU SÜRECİN DE ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ!

Bir ve beraber olarak acıların üstesinden gelineceğine inancının tam olduğunu ifade eden Milletvekili Mustafa Canbey; “Tüm depremzedeler bizlere emanet. Yaşadıkları acıları hafifletmek birinci görevimiz. Her birinin hikayesi farklı olsa da yaşadığı acı ortak. Bu acıyı en derinden paylaşıyoruz. Böyle bir dönemde dayanışmanın önemini çok iyi biliyoruz. Devlet millet el ele bu zorlu sürecin de üstesinden geleceğiz inşallah" dedi.

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen bu depremden etkilenen vatandaşlar için her türlü yardımın yapılmaya devam ettiğini ve asla mağdur edilmeyeceklerini ifade eden Canbey, şunları kaydetti; "Devletimiz güçlüdür ve bu güçlükleri de hep birlikte aşacağız. Deprem bölgesindeki şehirlerin tamamını en kısa zamanda yeniden ayağa kaldıracak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da ifade ettiği gibi hiçbir kardeşimizi asla yalnız bırakmayacağız. Şehirlerimizin tamamını konutu, iş yeri, sanayisi, tarımı, tarihi ve kültürel değerleriyle yeniden inşa ederek ayağa kaldıracağız. Tüm konut alanlarını yeni bir şehir planı çerçevesinde, zemin kalitesine, fay hattına olan mesafesine bakarak, kültürel dokusuna uygun şekilde tasarlıyoruz. Bir yıl içerisinde depremzede kardeşlerimizi yeni evlerine kavuşturacağız."dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.