Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Biri YENİ diğeri ESKİ…Ok GİTTİ – Çömez GELDİ…

SİYASET 13.10.2022 - 17:51, Güncelleme: 13.10.2022 - 17:51
 

Biri YENİ diğeri ESKİ…Ok GİTTİ – Çömez GELDİ…

Biri YENİ diğeri ESKİ…Ok GİTTİ – Çömez GELDİ…
Bir zamanlar Türkiye gündemini İsmail OK’un İYİ partiye geçmesi meşgul ediyordu şimdi ise Turhan ÇÖMEZ’in geçmesi meşgul ediyor. Her ikisine de parti rozetleri Merak AKŞENER tarafından takıldı. Çok iyi dilekler ve iyi niyetlerle geçiş yaptılar. Ama istenen sonucu elde edemediler. Aralarına ayrılık girdi. Ayrılık için herkes farklı şeyler söyledi. Gerçekleri kendileri biliyor. İsmail OK; ilk olarak MHP kadrolarından siyasete girdi, belediye başkanlığı yaptı, sonra MHP den ihraç edildi,  İYİ partiye geçti, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı oldu ama seçilemedi. Sonra İYİ partiden istifa ederek bağımsız kaldı. Ve son bir hamle ile Ak Partiye geçiş yaptı. Gelelim Turhan ÇÖZEZ’e.  Bir zamanlar Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın doktoru ve sağ kolu idi. En yakınında ki kişi idi. Ama ne oldu ise ayrılık girdi aralarına. Ak Partinin bütün dinamiklerini ve kuruluşunu bilen yeğane kişilerden. İYİ partiye geçeceği aylar öncesinden konuşulan bir şeydi ve gerçekleşti. Şimdi İYİ parti tarafında ileri ki dönemde yeni bir karar alır mı bilemeyiz. Ama bir gerçek var, her ikisinin de rozetini Meral hanım taktı, her ikisinin de ellerini Meral hanım havaya kaldırarak güç gösterisi yaptı. Güç gösterisinin biri boşa düştü şimdi sıra Turhan beyde bakalım o neler yapacak. Partiye bir ivme katar mı, birleştirici olur mu yoksa başka sorunlar mı çıkar onu da zamanla hep birlikte göreceğiz. İsmail OK’un son geldiği nokta ortada. Bakalım Turhan ÇÖMEZ yarın ne yapacak… Fakat Turhan ÇÖMEZ İYİ parti Balıkesir teşkilatında bütün hesapları karıştırdı.  Milletvekilliği hesapları komple değişti, Büyükşehir adayı için isimler değişti, yakın zamanda il başkanlığı seçimi var, orada da hesaplar değişecek. Turhan ÇÖMEZ’in kendi sosyal medya hesabında yaptığı; “Türkiye’yi yeniden ayağa kaldıracak ve bu aziz millete, hakettiği refahı, huzuru, güveni ve mutluluğu yaşatacak olan, bu muhteşem kadro, ve onun cesur lideri ile omuz omuza mücadele etmekten onu duyacağım” paylaşımı dikkat çekti. Balıkesir’i heyecanlı günler bekliyor.    
Biri YENİ diğeri ESKİ…Ok GİTTİ – Çömez GELDİ…

Bir zamanlar Türkiye gündemini İsmail OK’un İYİ partiye geçmesi meşgul ediyordu şimdi ise Turhan ÇÖMEZ’in geçmesi meşgul ediyor.

Her ikisine de parti rozetleri Merak AKŞENER tarafından takıldı. Çok iyi dilekler ve iyi niyetlerle geçiş yaptılar. Ama istenen sonucu elde edemediler. Aralarına ayrılık girdi. Ayrılık için herkes farklı şeyler söyledi. Gerçekleri kendileri biliyor.

İsmail OK; ilk olarak MHP kadrolarından siyasete girdi, belediye başkanlığı yaptı, sonra MHP den ihraç edildi,  İYİ partiye geçti, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı oldu ama seçilemedi. Sonra İYİ partiden istifa ederek bağımsız kaldı. Ve son bir hamle ile Ak Partiye geçiş yaptı.

Gelelim Turhan ÇÖZEZ’e.  Bir zamanlar Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın doktoru ve sağ kolu idi. En yakınında ki kişi idi. Ama ne oldu ise ayrılık girdi aralarına. Ak Partinin bütün dinamiklerini ve kuruluşunu bilen yeğane kişilerden. İYİ partiye geçeceği aylar öncesinden konuşulan bir şeydi ve gerçekleşti.

Şimdi İYİ parti tarafında ileri ki dönemde yeni bir karar alır mı bilemeyiz. Ama bir gerçek var, her ikisinin de rozetini Meral hanım taktı, her ikisinin de ellerini Meral hanım havaya kaldırarak güç gösterisi yaptı. Güç gösterisinin biri boşa düştü şimdi sıra Turhan beyde bakalım o neler yapacak. Partiye bir ivme katar mı, birleştirici olur mu yoksa başka sorunlar mı çıkar onu da zamanla hep birlikte göreceğiz.

İsmail OK’un son geldiği nokta ortada. Bakalım Turhan ÇÖMEZ yarın ne yapacak…

Fakat Turhan ÇÖMEZ İYİ parti Balıkesir teşkilatında bütün hesapları karıştırdı.  Milletvekilliği hesapları komple değişti, Büyükşehir adayı için isimler değişti, yakın zamanda il başkanlığı seçimi var, orada da hesaplar değişecek.

Turhan ÇÖMEZ’in kendi sosyal medya hesabında yaptığı; “Türkiye’yi yeniden ayağa kaldıracak ve bu aziz millete, hakettiği refahı, huzuru, güveni ve mutluluğu yaşatacak olan, bu muhteşem kadro, ve onun cesur lideri ile omuz omuza mücadele etmekten onu duyacağım” paylaşımı dikkat çekti.

Balıkesir’i heyecanlı günler bekliyor.

 

 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.