Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

AZ GİDER UZ GİDER DERE TEPE DÜZ GİDER

EĞİTİM 22.09.2022 - 20:00, Güncelleme: 22.09.2022 - 20:00
 

AZ GİDER UZ GİDER DERE TEPE DÜZ GİDER

AZ GİDER UZ GİDER DERE TEPE DÜZ GİDER
MEMLEKETİNE NASIL GİTMİŞ HİKAYESİ! Türk edebiyatının  usta kalemi Üstad Refik Halit Karay‘ın ‘’memleket hikayeleri ‘’adlı ölümsüz eserinden bölümle size bu işi anlatalım. ’’ Gezi bağlarında bir top gülüm var.  Hey Allah'tan korkmaz sana bana ölüm var...’’ Olayımızın kahramanı Yakup ÖZBEK hoca. Hani yakın zaman önce görevden alınmıştı. Biliyorsunuz Ankara’dan gelen müfettişler konu inceleme almışlardı. Ve dosyayı tamamlayıp önerilerini sundular. Raporda hocaya kısaca şu denmiş. Devletin 10FH444 aracını keyfine göre kullanamazsın. O araç Edremit İlçe Milli Eğitimin aracı ve hizmet için kullanılması gerekiyor. Kullanırsan ne olur…müfettişleirn de belirttiği gibi benzin parasını ödersin. Üstüne bir birde cezaalırsın. Mesela;  Edremit- İvrindi arası 52 km / İvrindi-Çukurlar mahallesi arası 20km / Edremit-Hanlar mevkii arası 25km Yakup hoca siz ne demek istediğimizi anladınız. Anlamayanlara selam olsun...  Edremit ilçe milli eski müdürü sayın Yakup Özbek, Çukurlar mahallesindensin anladık da ! Sen de bizim yazdıklarımızı iyi anla! Devletin aracını özel işlerinde kullanamazsın! Kullanırsan ne olur mu? yakıt giderini cebinden  geri ödemek zorunda kalırsın. Bunun için müfettişe gerek yoktu ama… Devlete ait resmi araç ve gereçleri özel işlerinde kullanmaktan hakkında disiplin soruşturması gereği müfettişler ceza teklifinde bulunurlar…Kınama veya başka cezalar… Milletvekili olayına sonra değiniriz.  
AZ GİDER UZ GİDER DERE TEPE DÜZ GİDER

MEMLEKETİNE NASIL GİTMİŞ HİKAYESİ!

Türk edebiyatının  usta kalemi Üstad Refik Halit Karay‘ın ‘’memleket hikayeleri ‘’adlı ölümsüz eserinden bölümle size bu işi anlatalım.

’’ Gezi bağlarında bir top gülüm var. 

Hey Allah'tan korkmaz sana bana ölüm var...’’

Olayımızın kahramanı Yakup ÖZBEK hoca. Hani yakın zaman önce görevden alınmıştı. Biliyorsunuz Ankara’dan gelen müfettişler konu inceleme almışlardı. Ve dosyayı tamamlayıp önerilerini sundular.

Raporda hocaya kısaca şu denmiş. Devletin 10FH444 aracını keyfine göre kullanamazsın. O araç Edremit İlçe Milli Eğitimin aracı ve hizmet için kullanılması gerekiyor. Kullanırsan ne olur…müfettişleirn de belirttiği gibi benzin parasını ödersin. Üstüne bir birde cezaalırsın.

Mesela;  Edremit- İvrindi arası 52 km / İvrindi-Çukurlar mahallesi arası 20km / Edremit-Hanlar mevkii arası 25km Yakup hoca siz ne demek istediğimizi anladınız. Anlamayanlara selam olsun...

 Edremit ilçe milli eski müdürü sayın Yakup Özbek, Çukurlar mahallesindensin anladık da ! Sen de bizim yazdıklarımızı iyi anla!

Devletin aracını özel işlerinde kullanamazsın!

Kullanırsan ne olur mu? yakıt giderini cebinden  geri ödemek zorunda kalırsın. Bunun için müfettişe gerek yoktu ama…

Devlete ait resmi araç ve gereçleri özel işlerinde kullanmaktan hakkında disiplin soruşturması gereği müfettişler ceza teklifinde bulunurlar…Kınama veya başka cezalar…

Milletvekili olayına sonra değiniriz.

 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.