Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Marmara Adasında Çeşmelerden Çamur Aktı!

GÜNDEM 16.08.2022 - 16:30, Güncelleme: 03.09.2022 - 15:52
 

Marmara Adasında Çeşmelerden Çamur Aktı!

Yağmur yağışı, Marmara adasında çeşmelerden çamur akmasına sebep oldu.
Marmara bölgesinde etkisini gösteren yağmur, temiz su borularına çamur taşınmasına neden oldu. Yeraltı tesisatın bu konuda yetersiz kalması ve gerekli bakımların zamanında yapılmaması da bu gibi mağduriyetlerin yaşanmasına neden olmaktadır.  Adaların geçtiğimiz yıllarda su kesintisi ile bir çok mağduriyet yaşaması bu sorunların devamı niteliğindedir.  Halk bu problemlerin acilen çözülmesi hususunda yetkililerden yardım bekliyor.
Yağmur yağışı, Marmara adasında çeşmelerden çamur akmasına sebep oldu.

Marmara bölgesinde etkisini gösteren yağmur, temiz su borularına çamur taşınmasına neden oldu. Yeraltı tesisatın bu konuda yetersiz kalması ve gerekli bakımların zamanında yapılmaması da bu gibi mağduriyetlerin yaşanmasına neden olmaktadır.  Adaların geçtiğimiz yıllarda su kesintisi ile bir çok mağduriyet yaşaması bu sorunların devamı niteliğindedir. 

Halk bu problemlerin acilen çözülmesi hususunda yetkililerden yardım bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.