Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

NEREDESİN BAŞKAN!

YAŞAM 14.07.2022 - 20:47, Güncelleme: 03.09.2022 - 15:52
 

NEREDESİN BAŞKAN!

Kurban bayramın 1. günü akşam ve 2. günü tüm Türkiye’de olduğu gibi Balıkesir’de de yer yer aşırı yağmur yağdı.
Bayramın 1. günü başlayan ve 2. günde devam eden yağmur Balıkesir’de sele neden oldu. Şehrin bir çok mahallesinde ve ilçelerde iş yerlerini ve evleri sel bastı. Merkezde tıkanan logarlar arabaları yolda bırakacak kadar su birikmesine neden oldu. Bodrum katta ki iş yerlerinin ve dairelerin su ile dolmasına neden oldu. Şehrin bir çok noktasında su dolu vadelerden geçmeye çalışan araçlar güçlükle ilerledi. Kaldırım taşları söküldü, yollar kullanılamaz hale geldi. Bütün bunlar olurken büyükşehir belediye başkanı Yücel Yılmaz neredeydi? Neden sel felaketinde bir geçmiş olsun mesajı  dahi yayınlamadı. Neden sahaya çıkmadı? Neden selden mağdur olan insanların iş yerlerinin veya evlerin olduğu yerleri ziyaret etmedi. Açıkçası çizme giymesini beklerdik. Yoksa ya zaten her yağmurda bu tarz sıkıntılar oluyor diye mi düşündü? Ya başkan böyle zamanlarda insanlar sizi yanında görmek ister. Bakın Balya belediye başkanı Orhan GAGA ekibi ile sahadaydı. Ama siz yoktunuz. A takımınız yoktunuz. Yanılıyorsak gönderin resimleri yayınlayalım. Sahi siz ve ekibinizde ki makam sahipleri neden çizmelerini giyip de saha çıkmadılar. Şenlik olunca, eğlence olunca herkes ortalıkta ama bu sel felaketinde kimse yoktu. Neden? Hani gönül belediyeciliği, hani hizmet etmek için geldik felsefesi. Uzun lafın kısası BAŞKAN YOKTUN.
Kurban bayramın 1. günü akşam ve 2. günü tüm Türkiye’de olduğu gibi Balıkesir’de de yer yer aşırı yağmur yağdı.

Bayramın 1. günü başlayan ve 2. günde devam eden yağmur Balıkesir’de sele neden oldu. Şehrin bir çok mahallesinde ve ilçelerde iş yerlerini ve evleri sel bastı. Merkezde tıkanan logarlar arabaları yolda bırakacak kadar su birikmesine neden oldu. Bodrum katta ki iş yerlerinin ve dairelerin su ile dolmasına neden oldu. Şehrin bir çok noktasında su dolu vadelerden geçmeye çalışan araçlar güçlükle ilerledi. Kaldırım taşları söküldü, yollar kullanılamaz hale geldi.

Bütün bunlar olurken büyükşehir belediye başkanı Yücel Yılmaz neredeydi? Neden sel felaketinde bir geçmiş olsun mesajı  dahi yayınlamadı. Neden sahaya çıkmadı? Neden selden mağdur olan insanların iş yerlerinin veya evlerin olduğu yerleri ziyaret etmedi. Açıkçası çizme giymesini beklerdik. Yoksa ya zaten her yağmurda bu tarz sıkıntılar oluyor diye mi düşündü? Ya başkan böyle zamanlarda insanlar sizi yanında görmek ister. Bakın Balya belediye başkanı Orhan GAGA ekibi ile sahadaydı. Ama siz yoktunuz. A takımınız yoktunuz. Yanılıyorsak gönderin resimleri yayınlayalım.

Sahi siz ve ekibinizde ki makam sahipleri neden çizmelerini giyip de saha çıkmadılar. Şenlik olunca, eğlence olunca herkes ortalıkta ama bu sel felaketinde kimse yoktu. Neden? Hani gönül belediyeciliği, hani hizmet etmek için geldik felsefesi. Uzun lafın kısası BAŞKAN YOKTUN.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.