Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Huzurevinde kalan yaşlıları ağırladılar

DİĞER 18.03.2024 - 14:22, Güncelleme: 18.03.2024 - 14:22
 

Huzurevinde kalan yaşlıları ağırladılar

Huzurevinde kalan yaşlıları ağırladılar
Burhaniye ilçesinde, Karadağ Göçmenleri Derneği, Kenan Sucuoğlu Huzurevinde kalan yaşlıları ağırladı. Burhaniye’de çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan Karadağ Göçmenleri Derneği, bu defada Kenan Sucuoğlu Huzurevinde kalan yaşlıları ağırladı. Dernek Başkanı Adil Özuzun tarafından karşılanan yaşlılar unutulmaz saatler yaşarken, Başkan Özuzun ve diğer yöneticilere teşekkür etti. Yaşlılarla sohbet eden Dernek Başkanı Adil Özuzun,” Bir nebze olsun onları mutlu etmeye vesile olduğumuzu düşünüyorum. Büyüklerimize karşı sorumluluklarımızı yerine getirdiğimiz ve de farkındalık oluşturduğumuz için mutluyuz. Katkısı ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi.
Huzurevinde kalan yaşlıları ağırladılar

Burhaniye ilçesinde, Karadağ Göçmenleri Derneği, Kenan Sucuoğlu Huzurevinde kalan yaşlıları ağırladı.
Burhaniye’de çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan Karadağ Göçmenleri Derneği, bu defada Kenan Sucuoğlu Huzurevinde kalan yaşlıları ağırladı. Dernek Başkanı Adil Özuzun tarafından karşılanan yaşlılar unutulmaz saatler yaşarken, Başkan Özuzun ve diğer yöneticilere teşekkür etti. Yaşlılarla sohbet eden Dernek Başkanı Adil Özuzun,” Bir nebze olsun onları mutlu etmeye vesile olduğumuzu düşünüyorum. Büyüklerimize karşı sorumluluklarımızı yerine getirdiğimiz ve de farkındalık oluşturduğumuz için mutluyuz. Katkısı ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.