Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

HAYDİ ÇOCUKLAR HİKAYELERİNİZİ GÖNDERİN!

GÜNDEM 08.09.2022 - 22:48, Güncelleme: 08.09.2022 - 22:48
 

HAYDİ ÇOCUKLAR HİKAYELERİNİZİ GÖNDERİN!

Ayvalık Belediyesi Çağdaş Yaşam Türkel Minibaş Gençlik ve Çocuk Kütüphanesi’nin iki ayrı kategoride ikinci kez düzenlediği; Nejat Hürbaş Hikaye Yarışması’na son başvuru tarihi 15 Eylül.
6, 7 ve 8’inci sınıflar için “Deniz Vefakar Bir Dosttur” 3,4 ve 5’inci sınıflar için ise “Çocukluğumuzun Güzel Dünyası: Mahallemiz” yarışma konusu olarak belirlendi. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, çocuklardan yoğun bir katılım beklediğini belirtti. Ergin, uzun bir sahile sahip olan, yaşamını deniz kıyısında geçiren insanların iç içe yaşadığı bu iklimde çocukların anlatacakları ve yazacakları birçok hikayenin bulunduğunu söyledi.   Öğrenciler yarışmaya okulları aracılığıyla veya bireysel olarak katılabilecek. İsteyenler ise şartnameyi, parlakemel.95@gmail.com adresinden temin edebilecek. Birinciye bin, ikinciye 750, üçüncüye 500, birinci ve ikinci mansiyona 250 Türk lirasıödül verilecek olan yarışmanın seçici kurulu Adnan Saracoğlu, Aytül Akal, Erdem Seçmen, Fatih Erdoğan ve Gülten Dayıoğlu isimlerinden oluştu. Yazıların son gönderim tarihi 15 Eylül 2022, seçici kurul tarafından değerlendirilmesi ve sonuçların açıklanması 30 Eylül 2022 ve ödül töreni 15 Ekim 2022’de gerçekleştirilecek.
Ayvalık Belediyesi Çağdaş Yaşam Türkel Minibaş Gençlik ve Çocuk Kütüphanesi’nin iki ayrı kategoride ikinci kez düzenlediği; Nejat Hürbaş Hikaye Yarışması’na son başvuru tarihi 15 Eylül.

6, 7 ve 8’inci sınıflar için “Deniz Vefakar Bir Dosttur” 3,4 ve 5’inci sınıflar için ise “Çocukluğumuzun Güzel Dünyası: Mahallemiz” yarışma konusu olarak belirlendi. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, çocuklardan yoğun bir katılım beklediğini belirtti. Ergin, uzun bir sahile sahip olan, yaşamını deniz kıyısında geçiren insanların iç içe yaşadığı bu iklimde çocukların anlatacakları ve yazacakları birçok hikayenin bulunduğunu söyledi.


 

Öğrenciler yarışmaya okulları aracılığıyla veya bireysel olarak katılabilecek. İsteyenler ise şartnameyi, parlakemel.95@gmail.com adresinden temin edebilecek. Birinciye bin, ikinciye 750, üçüncüye 500, birinci ve ikinci mansiyona 250 Türk lirasıödül verilecek olan yarışmanın seçici kurulu Adnan Saracoğlu, Aytül Akal, Erdem Seçmen, Fatih Erdoğan ve Gülten Dayıoğlu isimlerinden oluştu. Yazıların son gönderim tarihi 15 Eylül 2022, seçici kurul tarafından değerlendirilmesi ve sonuçların açıklanması 30 Eylül 2022 ve ödül töreni 15 Ekim 2022’de gerçekleştirilecek.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.