Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Havran’da uyuşturucu madde ele geçirildi

ASAYİŞ 14.11.2023 - 15:55, Güncelleme: 14.11.2023 - 15:56
 

Havran’da uyuşturucu madde ele geçirildi

Havran’da uyuşturucu madde ele geçirildi
Balıkesir’in Havran ilçesinde polis tarafından yapılan çalışmada 3 kişinin üzerinde ve araçlarında yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirildi.      Edinilen bilgiye göre, Havran İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin devriye görevi esnasında park halinde bir araç içerisinde bulunan 3 şahsın şüpheli davranışlar sergilemesi dikkatleri çekti.    Ekipler tarafından yapılan incelemede araç içerisinde görünür vaziyette 4 bölmeli bir aparat içerisinde 1,51 gram kubar esrar ve 1 adet metamfetamin isimli uyuşturucu madde içiminde kullanılan 'payp' diye tabir edilen aparat ele geçirildi. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı. 
Havran’da uyuşturucu madde ele geçirildi

Balıkesir’in Havran ilçesinde polis tarafından yapılan çalışmada 3 kişinin üzerinde ve araçlarında yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirildi.   
  Edinilen bilgiye göre, Havran İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin devriye görevi esnasında park halinde bir araç içerisinde bulunan 3 şahsın şüpheli davranışlar sergilemesi dikkatleri çekti. 
  Ekipler tarafından yapılan incelemede araç içerisinde görünür vaziyette 4 bölmeli bir aparat içerisinde 1,51 gram kubar esrar ve 1 adet metamfetamin isimli uyuşturucu madde içiminde kullanılan 'payp' diye tabir edilen aparat ele geçirildi. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.