Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Hastaneye Hırsız Girmiş Haberin Var Mı… REKTÖR HOCA

GÜNDEM 03.08.2023 - 17:42, Güncelleme: 03.08.2023 - 17:42
 

Hastaneye Hırsız Girmiş Haberin Var Mı… REKTÖR HOCA

Tıp Fakültesi Hastanesinde İdari birimlere bağlı bir odaya hırsız girmiş ve bilgisayarı almış. HAYIRDIR… Bitmiyor arkadaş bir türlü bitmiyor. Ne skandalı bitiyor nede başka işleri bitiyor. Şimdide Tıp Fakültesi Hastanesinin idari bölümlerinden birinin odasına hırsız girmiş. Hem de hafta sonu… Hırsız hakkında işlem yapılıp soruşturma açıldı mı? savcılık makamına başvurup adli süreç başlatıldı mı?
Hafta sonu Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi hafta sonunu heyecanlı geçirmiş. Çünkü hastanenin alt katında bulunan hastane idari birimlerine bağlı bir odaya hırsız girmiş. Giren hırsızın nedense sadece bilgisayarı aldığı söyleniyor. Acaba neden bilgisayarı alıyor oda ayrı bir konu başlığı. Ama işin asıl can alıcı noktası buraya giren kişinin hastane personeli olması. Ama görevinden alınmış bir hastane personeli. Tam teyide muhtaç olmakla birlikte öğrendiğimiz kadarı ile hırsızlık işlemini yapan kişi daha önce hastanede makam sahibi biriymiş ama görevden alınıp başka bir yere verilmiş. Orada da kendisine farklı farklı görevler yüklenmiş. Ama bu personel hiçbir amirine haber vermeden, kendisine ait olmayan kamuya ait olan bir eşyayı almak girme yetkisi olmayan yerin odasına gidiyor. Akıl tutulması yaşamış galiba. Aldığı söylenen bilgisayarda neler vardı? Bilgisayarda neler kayıtlıydı, hangi dökümanlar ve belgeler vardı? İşte burada tüm sorumluluk rektörlük makamında. Valla rektör hoca hukukçusun bu işi de bilirsin. Üniversitenin en büyük amiri sensin. Değilsen söyle. Bu işin neden ve sonuçları ile ilgili talimatı verirsen iş çözülür. Bakalım ne talimat vereceksiniz hep beraber göreceğiz. Rektör hoca, üniversitenin amirisin, hukukçusun ya bunların ne demek olduğunu bilirsin diye sana soralım; Bu amirlerine haber vermeden hırsızlık işlemini yapan arkadaş daha önceki görevini ve üzerindeki zimmetleri devretti mi? Kendisine zimmetlenen anahtar ve kartları teslim etti mi? Kim teslim aldı veya almadı? Neden? Etmedi ise neden teslim etmedi, alınmamasında ki amaç ne, görevini ihmal eden kim? Anahtar veya kartın teslim alınmamasında ki ana hedef ne, neden tolerans tanındı? Bu personel görevden alındığı halde nasıl oluyor da elini kolunu sallayarak hastanede ki idari birimlere bağlı bir odaya girip bilgisayarı alabiliyor? Kapıları nasıl açabildi? Hastanede güvenlik zaafiyeti mi var? Şahıs hakkında tutanak tutulup soruşturma açıldı mı? açılmadı ise neden açılmadı? Hastaneye ve hırsızlık yapılan odaya giriş ve çıkış anının görüntüleri savcılığa teslim edildi mi yoksa yok mu edilecek? Bu kişi hakkında daha önce yapılmış işlem var mı? Bilgisayar haricinde alınan veya yok edilmek istenen başka bir belge var mı? Bilgisayarda herhangi bir şey silinmiş mi? Hep rektör hocaya soruyoruz ama yardımcılarını unutmamak gerek. Rektör yardımcısı olan hocalarımız siz konuya vakıf mısınız. Konu ile ilgili ne biliyorsunuz? Rektör hoca ile paylaştınız mı? Rektör hoca sen bu sorulara cevap vermez tekzip yazısı gönderirsin diye düşünüyorum. Gönder bende yayınlayım.   Haber: Mustafa GÖKÇE  
Tıp Fakültesi Hastanesinde İdari birimlere bağlı bir odaya hırsız girmiş ve bilgisayarı almış. HAYIRDIR… Bitmiyor arkadaş bir türlü bitmiyor. Ne skandalı bitiyor nede başka işleri bitiyor. Şimdide Tıp Fakültesi Hastanesinin idari bölümlerinden birinin odasına hırsız girmiş. Hem de hafta sonu… Hırsız hakkında işlem yapılıp soruşturma açıldı mı? savcılık makamına başvurup adli süreç başlatıldı mı?

Hafta sonu Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi hafta sonunu heyecanlı geçirmiş. Çünkü hastanenin alt katında bulunan hastane idari birimlerine bağlı bir odaya hırsız girmiş. Giren hırsızın nedense sadece bilgisayarı aldığı söyleniyor. Acaba neden bilgisayarı alıyor oda ayrı bir konu başlığı. Ama işin asıl can alıcı noktası buraya giren kişinin hastane personeli olması. Ama görevinden alınmış bir hastane personeli.

Tam teyide muhtaç olmakla birlikte öğrendiğimiz kadarı ile hırsızlık işlemini yapan kişi daha önce hastanede makam sahibi biriymiş ama görevden alınıp başka bir yere verilmiş. Orada da kendisine farklı farklı görevler yüklenmiş. Ama bu personel hiçbir amirine haber vermeden, kendisine ait olmayan kamuya ait olan bir eşyayı almak girme yetkisi olmayan yerin odasına gidiyor. Akıl tutulması yaşamış galiba. Aldığı söylenen bilgisayarda neler vardı? Bilgisayarda neler kayıtlıydı, hangi dökümanlar ve belgeler vardı? İşte burada tüm sorumluluk rektörlük makamında. Valla rektör hoca hukukçusun bu işi de bilirsin. Üniversitenin en büyük amiri sensin. Değilsen söyle. Bu işin neden ve sonuçları ile ilgili talimatı verirsen iş çözülür. Bakalım ne talimat vereceksiniz hep beraber göreceğiz.

Rektör hoca, üniversitenin amirisin, hukukçusun ya bunların ne demek olduğunu bilirsin diye sana soralım;

Bu amirlerine haber vermeden hırsızlık işlemini yapan arkadaş daha önceki görevini ve üzerindeki zimmetleri devretti mi?

Kendisine zimmetlenen anahtar ve kartları teslim etti mi? Kim teslim aldı veya almadı? Neden?

Etmedi ise neden teslim etmedi, alınmamasında ki amaç ne, görevini ihmal eden kim?

Anahtar veya kartın teslim alınmamasında ki ana hedef ne, neden tolerans tanındı?

Bu personel görevden alındığı halde nasıl oluyor da elini kolunu sallayarak hastanede ki idari birimlere bağlı bir odaya girip bilgisayarı alabiliyor? Kapıları nasıl açabildi?

Hastanede güvenlik zaafiyeti mi var?

Şahıs hakkında tutanak tutulup soruşturma açıldı mı? açılmadı ise neden açılmadı?

Hastaneye ve hırsızlık yapılan odaya giriş ve çıkış anının görüntüleri savcılığa teslim edildi mi yoksa yok mu edilecek?

Bu kişi hakkında daha önce yapılmış işlem var mı?

Bilgisayar haricinde alınan veya yok edilmek istenen başka bir belge var mı?

Bilgisayarda herhangi bir şey silinmiş mi?

Hep rektör hocaya soruyoruz ama yardımcılarını unutmamak gerek. Rektör yardımcısı olan hocalarımız siz konuya vakıf mısınız. Konu ile ilgili ne biliyorsunuz? Rektör hoca ile paylaştınız mı?

Rektör hoca sen bu sorulara cevap vermez tekzip yazısı gönderirsin diye düşünüyorum. Gönder bende yayınlayım.

 

Haber: Mustafa GÖKÇE

 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.