Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Tarih Yaşanıyor!

KÜLTÜR&SANAT 02.05.2025 - 15:28, Güncelleme: 02.05.2025 - 15:28
 

Tarih Yaşanıyor!

Burhaniye ilçesinde eski halı ve kilim ticareti yapan Çağatay Bayramoğlu’nun sergilediği asırlık bindallı ilgi odağı oldu.
Burhaniye ilçesinde eski halı ve kilim ticareti yapan Çağatay Bayramoğlu’nun sergilediği asırlık bindallı ilgi odağı oldu. Bindallıyı İzmir’in Bergama ilçesinden aldığını kaydeden Bayramoğlu, zamanında gelinlik olarak kullanıldığını söyledi. Burhaniye’ de eski halı ve kilim ticareti yapan Çağatay Bayramoğlu’nun sergilediği bindallı ilgi gördü. Altın sim işlemeli bindallıyı İzmir’in Bergama ilçesinden satın aldığını kaydeden Çağatay Bayramoğlu, "Bu çok eski bir ürün. Zamanında gelinlik olarak kullanıldığını öğrendik. İş yerimizde en çok ilgi gören eserler arasında yer alıyor. Bu günkü değeri de 50 bin lira dolayında" diye konuştu.
Burhaniye ilçesinde eski halı ve kilim ticareti yapan Çağatay Bayramoğlu’nun sergilediği asırlık bindallı ilgi odağı oldu.

Burhaniye ilçesinde eski halı ve kilim ticareti yapan Çağatay Bayramoğlu’nun sergilediği asırlık bindallı ilgi odağı oldu. Bindallıyı İzmir’in Bergama ilçesinden aldığını kaydeden Bayramoğlu, zamanında gelinlik olarak kullanıldığını söyledi.
Burhaniye’ de eski halı ve kilim ticareti yapan Çağatay Bayramoğlu’nun sergilediği bindallı ilgi gördü. Altın sim işlemeli bindallıyı İzmir’in Bergama ilçesinden satın aldığını kaydeden Çağatay Bayramoğlu, "Bu çok eski bir ürün. Zamanında gelinlik olarak kullanıldığını öğrendik. İş yerimizde en çok ilgi gören eserler arasında yer alıyor. Bu günkü değeri de 50 bin lira dolayında" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.