Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Havran Barajındaki doluluk çiftçileri sevindirdi

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2026 - 17:24, Güncelleme: 18.04.2026 - 17:25
 

Havran Barajındaki doluluk çiftçileri sevindirdi

Havran Barajındaki doluluk çiftçileri sevindirdi
Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, baharla birlikte her taraf yeşillenirken, erkenci erikler de hasat edilmeye başlandı. İlk hasadı yaptığını kaydeden Görkem Levent, erikleri ailesine ve dostlarına ikram edeceğini söyledi. Burhaniye’de baharlar birlikte her taraf yeşillenirken, Ören Mahallesinde de erik hasadı başladı. Şahin Kent Sitesindeki evinin bahçesinde erik hasadı yapan 35 yaşındaki Görkem Levent, verimin iyi olduğunu belirterek, "Bu gün ilk defa hasat yapıyorum. Papaz erikleri oldu. Hasat ettiğim erikleri aileme ve dostlarımıza ikram edeceğim. Ören yöresinde erik iyi oluyor" dedi.
Havran Barajındaki doluluk çiftçileri sevindirdi

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, baharla birlikte her taraf yeşillenirken, erkenci erikler de hasat edilmeye başlandı. İlk hasadı yaptığını kaydeden Görkem Levent, erikleri ailesine ve dostlarına ikram edeceğini söyledi.

Burhaniye’de baharlar birlikte her taraf yeşillenirken, Ören Mahallesinde de erik hasadı başladı. Şahin Kent Sitesindeki evinin bahçesinde erik hasadı yapan 35 yaşındaki Görkem Levent, verimin iyi olduğunu belirterek, "Bu gün ilk defa hasat yapıyorum. Papaz erikleri oldu. Hasat ettiğim erikleri aileme ve dostlarımıza ikram edeceğim. Ören yöresinde erik iyi oluyor" dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.