Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP Balıkesir’de Sahaya İniyor: 20 İlçede Eş Zamanlı Çalışma

DİĞER 04.05.2026 - 11:18, Güncelleme: 04.05.2026 - 11:18
 

CHP Balıkesir’de Sahaya İniyor: 20 İlçede Eş Zamanlı Çalışma

CHP Balıkesir’de Sahaya İniyor: 20 İlçede Eş Zamanlı Çalışma
CHP Balıkesir’de Sahaya İniyor: 20 İlçede Eş Zamanlı Çalışma CHP’nin vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyeceğini vurgulayan Köybaşı, çözüm iradesini ortaya koyan bir anlayışla hareket edeceklerini ifade ederek, dayanışmayı büyüten bir mücadele hattı kuracaklarını dile getirdi.     Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 4 Mayıs itibarıyla Türkiye genelinde başlatacağı saha çalışmaları kapsamında Balıkesir’de de geniş katılımlı bir programa hazırlanıyor. CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, parti örgütlerinin tüm gücüyle sahada olacağını açıkladı. Köybaşı, Genel Sekreter Selin Sayek Böke, Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftçi Binici’nin katılımıyla çevrim içi İl Başkanları Toplantısı gerçekleştirildiğini belirtti. Toplantıda örgütsel çalışmaların değerlendirildiğini ve sahaya yönelik yol haritasının net şekilde ortaya konulduğunu ifade etti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in “4 Mayıs’tan itibaren sahadayız” mesajı doğrultusunda harekete geçtiklerini söyleyen Köybaşı, 4 Mayıs Pazartesi günü saat 12.00’den itibaren Türkiye genelinde il ve ilçe örgütleri tarafından çarşı, pazar ve esnaf ziyaretleri yapılacağını kaydetti. Balıkesir’de ise 20 ilçenin tamamında saha çalışması gerçekleştirileceğini belirten Köybaşı, il ve ilçe başkanları, milletvekilleri, Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri ile kadın ve gençlik kollarının da programlara katılacağını söyledi. CHP’nin vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyeceğini vurgulayan Köybaşı, çözüm iradesini ortaya koyan bir anlayışla hareket edeceklerini ifade ederek, dayanışmayı büyüten bir mücadele hattı kuracaklarını dile getirdi.
CHP Balıkesir’de Sahaya İniyor: 20 İlçede Eş Zamanlı Çalışma

CHP Balıkesir’de Sahaya İniyor: 20 İlçede Eş Zamanlı Çalışma

CHP’nin vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyeceğini vurgulayan Köybaşı, çözüm iradesini ortaya koyan bir anlayışla hareket edeceklerini ifade ederek, dayanışmayı büyüten bir mücadele hattı kuracaklarını dile getirdi.

 
 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 4 Mayıs itibarıyla Türkiye genelinde başlatacağı saha çalışmaları kapsamında Balıkesir’de de geniş katılımlı bir programa hazırlanıyor. CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, parti örgütlerinin tüm gücüyle sahada olacağını açıkladı.

Köybaşı, Genel Sekreter Selin Sayek Böke, Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftçi Binici’nin katılımıyla çevrim içi İl Başkanları Toplantısı gerçekleştirildiğini belirtti. Toplantıda örgütsel çalışmaların değerlendirildiğini ve sahaya yönelik yol haritasının net şekilde ortaya konulduğunu ifade etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in “4 Mayıs’tan itibaren sahadayız” mesajı doğrultusunda harekete geçtiklerini söyleyen Köybaşı, 4 Mayıs Pazartesi günü saat 12.00’den itibaren Türkiye genelinde il ve ilçe örgütleri tarafından çarşı, pazar ve esnaf ziyaretleri yapılacağını kaydetti.

Balıkesir’de ise 20 ilçenin tamamında saha çalışması gerçekleştirileceğini belirten Köybaşı, il ve ilçe başkanları, milletvekilleri, Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri ile kadın ve gençlik kollarının da programlara katılacağını söyledi.

CHP’nin vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyeceğini vurgulayan Köybaşı, çözüm iradesini ortaya koyan bir anlayışla hareket edeceklerini ifade ederek, dayanışmayı büyüten bir mücadele hattı kuracaklarını dile getirdi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.