Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Büyükşehir’den çiftçiye fide desteği

GÜNDEM 21.05.2025 - 20:42, Güncelleme: 23.05.2025 - 12:53
 

Büyükşehir’den çiftçiye fide desteği

Büyükşehir’den çiftçiye fide desteği
Büyükşehir’den çiftçiye fide desteği  Başkan Akın’ın fide desteği çiftçiyi sevindirdi Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın üreticilere desteği sürüyor. Tarımda Balıkesir Modeli ile tarımsal kalkınmada önemli projeler üreten Başkan Akın’ın liderliğinde 20 ilçede, çiftçilere 228 bin domates ve biber fidesi dağıtımı gerçekleştirildi. Tarımsal kalkınmada ‘Balıkesir Modeli’ ile tüm Türkiye’ye örnek olacak projeleri hayata geçiren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın sürdürülebilir tarım politikaları doğrultusunda üreticiye olan destekleri sürüyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından 16 ilçede Ziraat Odası’na teslim edilen fideler, 20 ilçedeki üreticilere dağıtıldı. 20 ilçede toplam 228 bin domates ve biber fidesi Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ve ziraat odalarının iş birliğinde çiftçilere dağıtıldı. Sürdürülebilir tarım politikaları ile ürün çeşitliliğini de artırmayı hedefleyen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin bu desteği üreticilerin yüzünü güldürdü.   ÇİFTÇİLER DESTEKTEN MEMNUN Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın talimatlarıyla Dünya Çiftçiler Günü kapsamında 20 ilçede üreticilere toplamda 228 bin sebze fidesi dağıtımı gerçekleştirildi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde ziraat odalarının da iş birliğinde gerçekleşen fide dağıtımlarında domates ve biber fideleri üreticilere dağıtıldı. İlçelerindeki ziraat odalarından fidelerini teslim alan üreticiler, maddi yüklerini azaltıp sürdürülebilir tarıma katkı sunan Başkan Akın’a teşekkür etti.
Büyükşehir’den çiftçiye fide desteği

Büyükşehir’den çiftçiye fide desteği

 Başkan Akın’ın fide desteği çiftçiyi sevindirdi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın üreticilere desteği sürüyor. Tarımda Balıkesir Modeli ile tarımsal kalkınmada önemli projeler üreten Başkan Akın’ın liderliğinde 20 ilçede, çiftçilere 228 bin domates ve biber fidesi dağıtımı gerçekleştirildi.

Tarımsal kalkınmada ‘Balıkesir Modeli’ ile tüm Türkiye’ye örnek olacak projeleri hayata geçiren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın sürdürülebilir tarım politikaları doğrultusunda üreticiye olan destekleri sürüyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından 16 ilçede Ziraat Odası’na teslim edilen fideler, 20 ilçedeki üreticilere dağıtıldı. 20 ilçede toplam 228 bin domates ve biber fidesi Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ve ziraat odalarının iş birliğinde çiftçilere dağıtıldı. Sürdürülebilir tarım politikaları ile ürün çeşitliliğini de artırmayı hedefleyen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin bu desteği üreticilerin yüzünü güldürdü.

 

ÇİFTÇİLER DESTEKTEN MEMNUN

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın talimatlarıyla Dünya Çiftçiler Günü kapsamında 20 ilçede üreticilere toplamda 228 bin sebze fidesi dağıtımı gerçekleştirildi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde ziraat odalarının da iş birliğinde gerçekleşen fide dağıtımlarında domates ve biber fideleri üreticilere dağıtıldı. İlçelerindeki ziraat odalarından fidelerini teslim alan üreticiler, maddi yüklerini azaltıp sürdürülebilir tarıma katkı sunan Başkan Akın’a teşekkür etti.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.