Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Burhaniye’de kimse aç kalmıyor

DİĞER 01.02.2024 - 13:04, Güncelleme: 01.02.2024 - 13:04
 

Burhaniye’de kimse aç kalmıyor

Burhaniye’de kimse aç kalmıyor
Burhaniye ilçesinde, devam eden hayır geleneği yüzünden kimse aç kılmıyor. Neredeyse her gün düzenlenen lokma ve pilav hayırları ilgi görüyor. Burhaniye’de devam eden hayır geleneği yüzünde kimse aç kalmıyor. İlçe meydanı ile cadde ve sokaklarda düzenlenen pilav ve lokma hayırları ilgi görüyor. Lokma ve pilav servisinin profesyonel ekipler tarafından yapılması hayır severlerin işlerini kolaylaştırdı. Burhaniye’de hayır geleneğinin devam ettiğini anlatan Ahmet Dinç, “İlçemizde her gün lokma ve pilav hayırları yapılmaktadır. Vatandaşlar, pilav ve lokma için sıraya giriyor. Bu hayır geleneği yüzünden kimse aç kalmıyor. Bu gelenekler yaşatılmalı” dedi.
Burhaniye’de kimse aç kalmıyor

Burhaniye ilçesinde, devam eden hayır geleneği yüzünden kimse aç kılmıyor. Neredeyse her gün düzenlenen lokma ve pilav hayırları ilgi görüyor.
Burhaniye’de devam eden hayır geleneği yüzünde kimse aç kalmıyor. İlçe meydanı ile cadde ve sokaklarda düzenlenen pilav ve lokma hayırları ilgi görüyor. Lokma ve pilav servisinin profesyonel ekipler tarafından yapılması hayır severlerin işlerini kolaylaştırdı. Burhaniye’de hayır geleneğinin devam ettiğini anlatan Ahmet Dinç, “İlçemizde her gün lokma ve pilav hayırları yapılmaktadır. Vatandaşlar, pilav ve lokma için sıraya giriyor. Bu hayır geleneği yüzünden kimse aç kalmıyor. Bu gelenekler yaşatılmalı” dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.