Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bandırmaspor Drame İbrahima ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

SPOR 09.08.2023 - 14:07, Güncelleme: 09.08.2023 - 14:07
 

Bandırmaspor Drame İbrahima ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

Bandırmaspor Drame İbrahima ile 3 yıllık sözleşme imzaladı
 Bandırmaspor, Austria Wien takımından 21 yaşındaki kanat oyuncusu Drame İbrahima ile 3 yıllık olarak sözleşme imzaladı. Transfer çalışmalarını sürdüren Bandırmaspor, Austria Wien takımından 21 yaşındaki kanat oyuncusu Drame İbrahima ile 3 yıllık olarak sözleşme imzaladı. Sol ve sağ kanatlarda görev yapan İbrahima, Diambars FC, LASK, Juniors OÖ, Young Violets, Austria Wien takımlarında forma giydi. İbrahima, oynadığı 52 maçta 12 gol, 5 asist yaptı.
Bandırmaspor Drame İbrahima ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

 Bandırmaspor, Austria Wien takımından 21 yaşındaki kanat oyuncusu Drame İbrahima ile 3 yıllık olarak sözleşme imzaladı.
Transfer çalışmalarını sürdüren Bandırmaspor, Austria Wien takımından 21 yaşındaki kanat oyuncusu Drame İbrahima ile 3 yıllık olarak sözleşme imzaladı. Sol ve sağ kanatlarda görev yapan İbrahima, Diambars FC, LASK, Juniors OÖ, Young Violets, Austria Wien takımlarında forma giydi. İbrahima, oynadığı 52 maçta 12 gol, 5 asist yaptı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.