Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erdek Seyitgazi Tepesi "Kesin korunacak hassas alan" ilan edildi

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.03.2023 - 15:35, Güncelleme: 16.03.2023 - 15:36
 

Erdek Seyitgazi Tepesi "Kesin korunacak hassas alan" ilan edildi

Erdek Seyitgazi Tepesi "Kesin korunacak hassas alan" ilan edildi
Balıkesir’in Erdek ilçesinde Seyit Gazi tepesi ’Kesin korunacak hassas alan’ ilan edildi. ’Kesin korunacak hassas alanlar’ içinde doğal sit alanı olarak tescilli Erdek Seyitgazi Tepesi’de yer alıyor. Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarına göre, Balıkesir İli Erdek ilçesindeki Seyitgazi Tepesi Doğal Sit Alanı, Ayvalık ilçesindeki Yumurta Adası, Güneş Adası ile Lale Adası mevkii doğal sit alanlarının koruma statüsünün yeniden değerlendirilmesi sonucunda, belirtilen alanların kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edildi.
Erdek Seyitgazi Tepesi "Kesin korunacak hassas alan" ilan edildi

Balıkesir’in Erdek ilçesinde Seyit Gazi tepesi ’Kesin korunacak hassas alan’ ilan edildi.
’Kesin korunacak hassas alanlar’ içinde doğal sit alanı olarak tescilli Erdek Seyitgazi Tepesi’de yer alıyor. Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarına göre, Balıkesir İli Erdek ilçesindeki Seyitgazi Tepesi Doğal Sit Alanı, Ayvalık ilçesindeki Yumurta Adası, Güneş Adası ile Lale Adası mevkii doğal sit alanlarının koruma statüsünün yeniden değerlendirilmesi sonucunda, belirtilen alanların kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.