Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Enflasyona inat, öğrenciler için örnek hareket

EĞİTİM 12.02.2024 - 15:27, Güncelleme: 12.02.2024 - 15:27
 

Enflasyona inat, öğrenciler için örnek hareket

Enflasyona inat, öğrenciler için örnek hareket
Balıkesir'in Burhaniye ilçesi Ören sahilindeki işletmesinde 6 yıldır öğrenciler başta olmak üzere parası olmayanlara ücretsiz yemek veren Adem Teslim, kışın da açtığı mekanında öğrencilere destek olmak için fiyatlarını artırmadı. İşletmenin camına, “Açsanız paranız yoksa çekinmeden söyleyin. Yolunuz düşer öder ya da bir dua ile insanlık ölmemiş dersiniz. Öğrenciler, özellikle siz hiç çekinmeyin. Bir gün okulunuz bittiğinde sizde bir yemeği başka bir öğrenciye ikram edersiniz. Bizden yana helaldir” yazan işletmeci takdir topladı. Ören Meydanı'nda yaz aylarında yiyecek servisi yapan 61 yaşında 3 çocuk ve 5 torun sahibi Adem Teslim, öğrencilere destek için fiyatlarını artırmadı. İhtiyaç sahibi vatandaşlardan para almadıklarını anlatan Adem Teslim, “ Kış aylarında Ören’e daha çok üniversite öğrencileri gelmektedir. Fiyatlarımızı artırmadığımız gibi içeceklerden de para almıyoruz. Şu anda fiyatlarımız Burhaniye çarşısından ucuzdur. Mekanımız boş kalmıyor. İşimizi severek yapıyoruz” dedi.
Enflasyona inat, öğrenciler için örnek hareket

Balıkesir'in Burhaniye ilçesi Ören sahilindeki işletmesinde 6 yıldır öğrenciler başta olmak üzere parası olmayanlara ücretsiz yemek veren Adem Teslim, kışın da açtığı mekanında öğrencilere destek olmak için fiyatlarını artırmadı. İşletmenin camına, “Açsanız paranız yoksa çekinmeden söyleyin. Yolunuz düşer öder ya da bir dua ile insanlık ölmemiş dersiniz. Öğrenciler, özellikle siz hiç çekinmeyin. Bir gün okulunuz bittiğinde sizde bir yemeği başka bir öğrenciye ikram edersiniz. Bizden yana helaldir” yazan işletmeci takdir topladı.
Ören Meydanı'nda yaz aylarında yiyecek servisi yapan 61 yaşında 3 çocuk ve 5 torun sahibi Adem Teslim, öğrencilere destek için fiyatlarını artırmadı. İhtiyaç sahibi vatandaşlardan para almadıklarını anlatan Adem Teslim, “ Kış aylarında Ören’e daha çok üniversite öğrencileri gelmektedir. Fiyatlarımızı artırmadığımız gibi içeceklerden de para almıyoruz. Şu anda fiyatlarımız Burhaniye çarşısından ucuzdur. Mekanımız boş kalmıyor. İşimizi severek yapıyoruz” dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.