Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Enes Ülkü ve Servet Angi'den altın madalya

SPOR 08.02.2024 - 01:58, Güncelleme: 08.02.2024 - 01:58
 

Enes Ülkü ve Servet Angi'den altın madalya

Enes Ülkü ve Servet Angi'den altın madalya
Balıkesir Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi sporcu öğrencileri Enes Ülkü ve Servet Angi, Sakarya'da düzenlenen Greko Romen güreş şampiyonasında kilolarında şampiyon olarak altın madalya kazandılar. Balıkesir Üniversitesi öğrencileri ulusal ve uluslararası sportif müsabakalardaki başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinden Servet Angi ve Enes Ülkü, Sakarya’da düzenlenen U20 Erkekler Greko-Romen Güreş Şampiyonasında 60 kg. ve 63 kg.’da altın madalya kazanarak Türkiye Şampiyonu oldu.
Enes Ülkü ve Servet Angi'den altın madalya

Balıkesir Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi sporcu öğrencileri Enes Ülkü ve Servet Angi, Sakarya'da düzenlenen Greko Romen güreş şampiyonasında kilolarında şampiyon olarak altın madalya kazandılar.
Balıkesir Üniversitesi öğrencileri ulusal ve uluslararası sportif müsabakalardaki başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinden Servet Angi ve Enes Ülkü, Sakarya’da düzenlenen U20 Erkekler Greko-Romen Güreş Şampiyonasında 60 kg. ve 63 kg.’da altın madalya kazanarak Türkiye Şampiyonu oldu.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.