Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Edremit’te polisten kaçan şüpheli ağaca çıktı

ASAYİŞ 07.08.2023 - 15:26, Güncelleme: 07.08.2023 - 16:02
 

Edremit’te polisten kaçan şüpheli ağaca çıktı

Yaşanan kovalamaca sırasında ağaca çıkan şahıs, polis tarafından aşağıya indirilerek yakalandı
Balıkesir’in Edremit ilçesinde polisin bir şüpheliyi kovalaması aksiyon filmlerini aratmadı. Polis, şüpheliyi yabani ceviz ağacından aşağıya indirerek yakaladı. Şahsın 3 hırsızlık olayından arandığı tespit edildi. Edinilen bilgiye göre, Abidin Pakmaya Okulu'nun arka kısmında şüpheli kişiler olduğuna yönelik ihbar üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği ekipleri alarma geçti. Görevlileri gören kişi elinde tüfek ve çanta ile kaçmaya başladı. Polis ile şüpheli kişi arasında aksiyon filmlerini aratmayan kovalamaca yaşandı. Şahsın kovalamaca esnasında havaya ateş ettiği ileri sürüldü. Ardından şüpheli, iki alt sokakta Soğanyemez Mahallesi Kuyumcular Çarşısı'nda bulunan bir binanın yanındaki ağaca çıkmış vaziyette kıstırıldı. Aşağıya indirilen şahıs hakkında yapılan incelemede, isminin C.F.Y. (24) olduğu ve 3 hırsızlık olayından arandığı tespit edildi. Kaçtığı yerde yapılan aramada ise 1 adet ruhsatsız tüfek ele geçirildi. İşlemlerinin ardından C.F.Y.'nin adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
Yaşanan kovalamaca sırasında ağaca çıkan şahıs, polis tarafından aşağıya indirilerek yakalandı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde polisin bir şüpheliyi kovalaması aksiyon filmlerini aratmadı. Polis, şüpheliyi yabani ceviz ağacından aşağıya indirerek yakaladı. Şahsın 3 hırsızlık olayından arandığı tespit edildi.
Edinilen bilgiye göre, Abidin Pakmaya Okulu'nun arka kısmında şüpheli kişiler olduğuna yönelik ihbar üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği ekipleri alarma geçti. Görevlileri gören kişi elinde tüfek ve çanta ile kaçmaya başladı. Polis ile şüpheli kişi arasında aksiyon filmlerini aratmayan kovalamaca yaşandı. Şahsın kovalamaca esnasında havaya ateş ettiği ileri sürüldü. Ardından şüpheli, iki alt sokakta Soğanyemez Mahallesi Kuyumcular Çarşısı'nda bulunan bir binanın yanındaki ağaca çıkmış vaziyette kıstırıldı. Aşağıya indirilen şahıs hakkında yapılan incelemede, isminin C.F.Y. (24) olduğu ve 3 hırsızlık olayından arandığı tespit edildi. Kaçtığı yerde yapılan aramada ise 1 adet ruhsatsız tüfek ele geçirildi. İşlemlerinin ardından C.F.Y.'nin adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.