Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

DURDURULAN ARAÇTAN UYUŞTURUCU ÇIKTI

ASAYİŞ 21.11.2023 - 15:57, Güncelleme: 21.11.2023 - 15:57
 

DURDURULAN ARAÇTAN UYUŞTURUCU ÇIKTI

DURDURULAN ARAÇTAN UYUŞTURUCU ÇIKTI
Balıkesir’in Gönen ilçesinde takip edilen 2 kişi araç kontrol noktasında gerçekleştirilen operasyon sonucunda üzerlerinde uyuşturucu madde ile yakalandı. Gönen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile ilgili birimler koordinesinde takip edilen M.N.(17) ve G.G.(21) isimli şahısların ticari taksi plakalı bir araç ile Bursa'dan uyuşturucu veya uyarıcı madde getirdiği yönünde alınan bilgi üzerine bahse konu ticari taksi plakalı araç, Gönen ilçesine ait Bandırma Yolu uygulama noktasında kontrollü olarak durdurulup araçta bulunan G.G. ve M.N. isimli şahısların yapılan üst aramalarında; şeffaf poşet içerisinde daralı 32 gram, kağıt paraya sarılı vaziyette daralı 2,26 gram ve şeffaf kutu içerisinde daralı 5,65 gram olmak üzere, toplam39,91 gram metamfetamin ele geçirildi. Şahıslarla yapılan görüşme sonucunda, uyuşturucu madde alımında kullanılmak üzere yaklaşık 11.000 TL tutarındaki paranın,B.D.(30) isimli şahıs tarafından kendilerine verildiğini beyan etmeleri üzerine Cumhuriyet Savcısı talimatı gereği Şüpheli G.G. ve M.N. gözaltına alındı. Firari olan şüpheli B.D.’nin yakalanması için çalışmalara başlanıldı.
DURDURULAN ARAÇTAN UYUŞTURUCU ÇIKTI

Balıkesir’in Gönen ilçesinde takip edilen 2 kişi araç kontrol noktasında gerçekleştirilen operasyon sonucunda üzerlerinde uyuşturucu madde ile yakalandı.
Gönen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile ilgili birimler koordinesinde takip edilen M.N.(17) ve G.G.(21) isimli şahısların ticari taksi plakalı bir araç ile Bursa'dan uyuşturucu veya uyarıcı madde getirdiği yönünde alınan bilgi üzerine bahse konu ticari taksi plakalı araç, Gönen ilçesine ait Bandırma Yolu uygulama noktasında kontrollü olarak durdurulup araçta bulunan G.G. ve M.N. isimli şahısların yapılan üst aramalarında; şeffaf poşet içerisinde daralı 32 gram, kağıt paraya sarılı vaziyette daralı 2,26 gram ve şeffaf kutu içerisinde daralı 5,65 gram olmak üzere, toplam39,91 gram metamfetamin ele geçirildi. Şahıslarla yapılan görüşme sonucunda, uyuşturucu madde alımında kullanılmak üzere yaklaşık 11.000 TL tutarındaki paranın,B.D.(30) isimli şahıs tarafından kendilerine verildiğini beyan etmeleri üzerine Cumhuriyet Savcısı talimatı gereği Şüpheli G.G. ve M.N. gözaltına alındı. Firari olan şüpheli B.D.’nin yakalanması için çalışmalara başlanıldı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.