Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP’nin Bandırma Belediye Başkan Adayı belli oldu

DİĞER 12.02.2024 - 20:32, Güncelleme: 12.02.2024 - 20:32
 

CHP’nin Bandırma Belediye Başkan Adayı belli oldu

CHP’nin Bandırma Belediye Başkan Adayı belli oldu
 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Bandırma Belediye Başkan Adayı açıklandı. Dursun Mirza resmen Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Cumhuriyet Halk Partisi, Bandırma Belediye Başkan adayını resmen açıkladı. Bugün gerçekleştirilen Parti Meclisi toplantısında, Bandırma Belediye Başkan Adayı olarak Dursun Mirza gösterildi. 2014 Yerel Seçimleri’nde de CHP’den Bandırma Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Dursun Mirza, seçimi kazanmış ve 5 yıl boyunca Bandırma Belediye Başkanlığı görevini yürütmüştü. Dursun Mirza Kimdir? Dursun Mirza, 1955 yılında Bandırma'da doğdu. İlk ve orta öğretimini Bandırma’da tamamladı. Daha sonra Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 20 yılı aşan siyasal yaşamı boyunca, değişik zamanlarda CHP Balıkesir İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve Kurultay Delegeliklerinde bulundu. 1994-1999 döneminde Bandırma Belediye Meclis Üyesi olarak görev yaptı. 5 yıl CHP Bandırma İlçe Başkanlığını yürüttü. 2009-2014 döneminde tekrar Belediye Meclis Üyesi olarak seçildi. Bu dönemde ayrıca 5 yıl boyunca Belediye Başkan Yardımcılığı görevini sürdürdü. CHP Belediye Başkan Adayı olarak katıldığı 30 Mart 2014 tarihindeki yerel seçimler sonucu Bandırma Belediye Başkanlığı’na seçildi. Dursun Mirza, evli ve 2 çocuk babasıdır.
CHP’nin Bandırma Belediye Başkan Adayı belli oldu

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Bandırma Belediye Başkan Adayı açıklandı. Dursun Mirza resmen Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi.
Cumhuriyet Halk Partisi, Bandırma Belediye Başkan adayını resmen açıkladı. Bugün gerçekleştirilen Parti Meclisi toplantısında, Bandırma Belediye Başkan Adayı olarak Dursun Mirza gösterildi. 2014 Yerel Seçimleri’nde de CHP’den Bandırma Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Dursun Mirza, seçimi kazanmış ve 5 yıl boyunca Bandırma Belediye Başkanlığı görevini yürütmüştü.
Dursun Mirza Kimdir?
Dursun Mirza, 1955 yılında Bandırma'da doğdu. İlk ve orta öğretimini Bandırma’da tamamladı. Daha sonra Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 20 yılı aşan siyasal yaşamı boyunca, değişik zamanlarda CHP Balıkesir İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve Kurultay Delegeliklerinde bulundu. 1994-1999 döneminde Bandırma Belediye Meclis Üyesi olarak görev yaptı. 5 yıl CHP Bandırma İlçe Başkanlığını yürüttü.
2009-2014 döneminde tekrar Belediye Meclis Üyesi olarak seçildi. Bu dönemde ayrıca 5 yıl boyunca Belediye Başkan Yardımcılığı görevini sürdürdü. CHP Belediye Başkan Adayı olarak katıldığı 30 Mart 2014 tarihindeki yerel seçimler sonucu Bandırma Belediye Başkanlığı’na seçildi.
Dursun Mirza, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.