Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP BALIKESİR MİLLETVEKİLİ SERKAN SARI AKP İKTİDARINA SESLENDİ - MARMARA ADASINDAN ELİNİZİ AYAĞINIZI ÇEKMEYİN

TURİZM 30.05.2024 - 20:27, Güncelleme: 30.05.2024 - 20:27
 

CHP BALIKESİR MİLLETVEKİLİ SERKAN SARI AKP İKTİDARINA SESLENDİ - MARMARA ADASINDAN ELİNİZİ AYAĞINIZI ÇEKMEYİN

CHP BALIKESİR MİLLETVEKİLİ SERKAN SARI AKP İKTİDARINA SESLENDİ - MARMARA ADASINDAN ELİNİZİ AYAĞINIZI ÇEKMEYİN
CHP BALIKESİR MİLLETVEKİLİ SERKAN SARI AKP İKTİDARINA SESLENDİ MARMARA ADASINDAN ELİNİZİ AYAĞINIZI ÇEKMEYİN ADADA YAŞAYAN VATANDAŞLARIMIZ ETKİN HİZMET BEKLİYOR   CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Marmara Adasının AKP iktidarından yaşamlarını kolaylaştıracak adımlar beklediğini söyledi. Sarı, “‘tasarruf tedbirleri’ adı altında neden vatandaştan elinizi ayağınızı çekmeyin” dedi.   CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, tasarruf tedbirleri kapsamında kapatılacak olan Marmara Mal Müdürlüğü’nün yaratacağı mağduriyeti TBMM Genel Kurulu’nda dile getirdi. CHP’li Sarı, Marmara ilçesinde yaşayan vatandaşların taleplerini Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e yazılı olarak da bildirdi. Tasarruf tedbirleri yürürlüğe girdikten sonra Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in talimatıyla Bakanlığa bağlı ilk etapta 100 daha sonra da 200 olmak üzere toplam 300 mal müdürlüğünün kapatılacağı duyuruldu. Balıkesir’in tek ada ilçesi olan Marmara’nın da bu kapsamda değerlendirilmesi tepkiler yol açtı. CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Marmara İlçesinde yaşayan vatandaşların tepkisini hem TBMM’ye taşıdı hem de Bakan Şimşek’e yazılı olarak iletti. CHP’li Serkan Sarı TBMM genel Kurulu’nda yaptığı konuşmasında, ‘tasarruf tedbirleri’ adı altında neden vatandaştan elinizi ayağınızı çekiyorsunuz?” dedi. CHP’li Sarı yaşanacak mağduriyetleri anlattığı konuşmasında, karardan vazgeçilmesi gerektiğini vurgulayarak şunları söyledi: “VATANDAŞLARIMIZA YENİ BİR EZİYET YAŞATACAKSINIZ” “Balıkesir'de tek ada ilçemiz olan Marmara'da merkezi yönetimin ve özellikle Hazine ve Maliye Bakanlığının eli ayağı, gözü kulağı durumundaki mal müdürlüğü kapatılacak. Mahrumiyet bölgesi olan Marmara ilçemizde, masa başında aldığınız kararın yaratacağı sorunları öngörmediğiniz için vatandaşlarımıza yeni bir eziyet yaratacaksınız. “MARMARA ADASI İÇİN BU KARARDAN VAZGEÇİN” “Hava koşulları uygunsa ve gemi varsa en yakın ilçe Erdek'e deniz yoluyla gitmek en az iki saat, dönüş iki saat, vatandaşımız eğer dönemez ise evinden mahrum kalacak, basit bir işlem için bir gün harcayacak. Adada birçok konuda mahrumiyet yaşayan halkımız devletin hizmetinin etkin bir şekilde verilmesini istiyor ama siz ‘tasarruf tedbirleri’ adı altında neden vatandaştan elinizi ayağınızı çekiyorsunuz? 300 ilçe için aldığınız karardan vazgeçin ve özellikle de ada statüsündeki ilçemizde yeni mahrumiyetler yaratacak bu kararı Marmara Adası'nda hayata geçirmeyin. Adada yaşayan vatandaşlarımızın haklı talebi olan bu karardan vazgeçmelisiniz; ada halkımız sizden yaşamlarını kolaylaştıracak adımlar bekliyor.”  
CHP BALIKESİR MİLLETVEKİLİ SERKAN SARI AKP İKTİDARINA SESLENDİ - MARMARA ADASINDAN ELİNİZİ AYAĞINIZI ÇEKMEYİN

CHP BALIKESİR MİLLETVEKİLİ SERKAN SARI AKP İKTİDARINA SESLENDİ

  • MARMARA ADASINDAN ELİNİZİ AYAĞINIZI ÇEKMEYİN
  • ADADA YAŞAYAN VATANDAŞLARIMIZ ETKİN HİZMET BEKLİYOR

 

  • CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Marmara Adasının AKP iktidarından yaşamlarını kolaylaştıracak adımlar beklediğini söyledi. Sarı, “‘tasarruf tedbirleri’ adı altında neden vatandaştan elinizi ayağınızı çekmeyin” dedi.

 

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, tasarruf tedbirleri kapsamında kapatılacak olan Marmara Mal Müdürlüğü’nün yaratacağı mağduriyeti TBMM Genel Kurulu’nda dile getirdi. CHP’li Sarı, Marmara ilçesinde yaşayan vatandaşların taleplerini Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e yazılı olarak da bildirdi.

Tasarruf tedbirleri yürürlüğe girdikten sonra Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in talimatıyla Bakanlığa bağlı ilk etapta 100 daha sonra da 200 olmak üzere toplam 300 mal müdürlüğünün kapatılacağı duyuruldu. Balıkesir’in tek ada ilçesi olan Marmara’nın da bu kapsamda değerlendirilmesi tepkiler yol açtı.

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Marmara İlçesinde yaşayan vatandaşların tepkisini hem TBMM’ye taşıdı hem de Bakan Şimşek’e yazılı olarak iletti. CHP’li Serkan Sarı TBMM genel Kurulu’nda yaptığı konuşmasında, ‘tasarruf tedbirleri’ adı altında neden vatandaştan elinizi ayağınızı çekiyorsunuz?” dedi.

CHP’li Sarı yaşanacak mağduriyetleri anlattığı konuşmasında, karardan vazgeçilmesi gerektiğini vurgulayarak şunları söyledi:

“VATANDAŞLARIMIZA YENİ BİR EZİYET YAŞATACAKSINIZ”

“Balıkesir'de tek ada ilçemiz olan Marmara'da merkezi yönetimin ve özellikle Hazine ve Maliye Bakanlığının eli ayağı, gözü kulağı durumundaki mal müdürlüğü kapatılacak. Mahrumiyet bölgesi olan Marmara ilçemizde, masa başında aldığınız kararın yaratacağı sorunları öngörmediğiniz için vatandaşlarımıza yeni bir eziyet yaratacaksınız.

“MARMARA ADASI İÇİN BU KARARDAN VAZGEÇİN”

“Hava koşulları uygunsa ve gemi varsa en yakın ilçe Erdek'e deniz yoluyla gitmek en az iki saat, dönüş iki saat, vatandaşımız eğer dönemez ise evinden mahrum kalacak, basit bir işlem için bir gün harcayacak. Adada birçok konuda mahrumiyet yaşayan halkımız devletin hizmetinin etkin bir şekilde verilmesini istiyor ama siz ‘tasarruf tedbirleri’ adı altında neden vatandaştan elinizi ayağınızı çekiyorsunuz? 300 ilçe için aldığınız karardan vazgeçin ve özellikle de ada statüsündeki ilçemizde yeni mahrumiyetler yaratacak bu kararı Marmara Adası'nda hayata geçirmeyin. Adada yaşayan vatandaşlarımızın haklı talebi olan bu karardan vazgeçmelisiniz; ada halkımız sizden yaşamlarını kolaylaştıracak adımlar bekliyor.”

 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.