Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Burhaniye’nin kırsal mahallelerinde yol çalışmaları devam ediyor

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.02.2023 - 19:47, Güncelleme: 21.02.2023 - 18:07
 

Burhaniye’nin kırsal mahallelerinde yol çalışmaları devam ediyor

Burhaniye’nin kırsal mahallelerinde yol çalışmaları devam ediyor
Burhaniye Belediyesi’nin, ilçe genelinde sürdürdüğü yol yapım ve onarım çalışmaları devam ediyor.Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce ilçe genelinde etap etap yol yapım ve onarım çalışmaları sürüyor. Geçtiğimiz günlerde Şarköy Mahallesi’ndeki parke taş tamirat işlemlerini bitiren ekipler, altyapı çalışmaları sonrası Çoruk Mahallesi’nde bozulan yolların tamiratı için çalışmalara başladı. Kırsal mahallelerde de merkezde de çalışmaların program dahilinde aralıksız sürdüğünü belirten Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, “Altyapı çalışmalarıyla ve zaman içinde yıpranarak kullanılamaz hale gelen yollarda yaşanan aksaklıklara çözümler üretiyoruz. Çoğu zaman eş zamanlı olarak birden çok noktada çalışmalarımız devam ediyor. Program dahilinde çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” dedi.
Burhaniye’nin kırsal mahallelerinde yol çalışmaları devam ediyor
Burhaniye Belediyesi’nin, ilçe genelinde sürdürdüğü yol yapım ve onarım çalışmaları devam ediyor.
Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce ilçe genelinde etap etap yol yapım ve onarım çalışmaları sürüyor. Geçtiğimiz günlerde Şarköy Mahallesi’ndeki parke taş tamirat işlemlerini bitiren ekipler, altyapı çalışmaları sonrası Çoruk Mahallesi’nde bozulan yolların tamiratı için çalışmalara başladı. Kırsal mahallelerde de merkezde de çalışmaların program dahilinde aralıksız sürdüğünü belirten Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, “Altyapı çalışmalarıyla ve zaman içinde yıpranarak kullanılamaz hale gelen yollarda yaşanan aksaklıklara çözümler üretiyoruz. Çoğu zaman eş zamanlı olarak birden çok noktada çalışmalarımız devam ediyor. Program dahilinde çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.