Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Burhaniye’de Konteynerler yenileniyor

DİĞER 06.02.2024 - 12:51, Güncelleme: 06.02.2024 - 12:51
 

Burhaniye’de Konteynerler yenileniyor

Burhaniye’de Konteynerler yenileniyor
- Burhaniye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü "Daha Temiz Bir Burhaniye" sloganı ile durmaksızın çalışmalarına devam ediyor.Periyodik ve planlı çalışmaları ile ilçenin her bir noktasında ev atıkları çöpleri toplamaktan cadde ve sokak temizliğine, yağmur suyu kanalları temizliğinden dere temizliğine ilçenin temizliği ve vatandaşların sağlığı için çalışan Burhaniye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, eskiyen çöp konteynerlerini yerinde yapılan incelemelerle yenilemeye başladı. Geçtiğimiz yıllarda yaptığı proje ile çöp konteynerlerinin üzerine yapıştırdığı farklı yüz ifadeleri ile çöpleri çöp kutusuna atmak konusunda farkındalık oluşturan Burhaniye Belediyesi bu konudaki hassasiyetini devam ettiriyor. Periyodik olarak konteynerlerin yıkanması ve dezenfekte edilmesinin yanı sıra kullanılamaz duruma gelmiş çöp konteynerleri de yenileriyle değiştiriliyor. İMKO Sitesinden başlayan değişim, yerinde inceleme ve gelen şikayetlerin değerlendirilmesi ile ilçe genelinde devam edecek.
Burhaniye’de Konteynerler yenileniyor

- Burhaniye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü "Daha Temiz Bir Burhaniye" sloganı ile durmaksızın çalışmalarına devam ediyor.Periyodik ve planlı çalışmaları ile ilçenin her bir noktasında ev atıkları çöpleri toplamaktan cadde ve sokak temizliğine, yağmur suyu kanalları temizliğinden dere temizliğine ilçenin temizliği ve vatandaşların sağlığı için çalışan Burhaniye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, eskiyen çöp konteynerlerini yerinde yapılan incelemelerle yenilemeye başladı.
Geçtiğimiz yıllarda yaptığı proje ile çöp konteynerlerinin üzerine yapıştırdığı farklı yüz ifadeleri ile çöpleri çöp kutusuna atmak konusunda farkındalık oluşturan Burhaniye Belediyesi bu konudaki hassasiyetini devam ettiriyor. Periyodik olarak konteynerlerin yıkanması ve dezenfekte edilmesinin yanı sıra kullanılamaz duruma gelmiş çöp konteynerleri de yenileriyle değiştiriliyor. İMKO Sitesinden başlayan değişim, yerinde inceleme ve gelen şikayetlerin değerlendirilmesi ile ilçe genelinde devam edecek.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.