Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Burhaniye’de Halk Eğitim Merkezi Kursları yoğun ilgi gördü

EĞİTİM 04.02.2024 - 20:54, Güncelleme: 04.02.2024 - 20:54
 

Burhaniye’de Halk Eğitim Merkezi Kursları yoğun ilgi gördü

Burhaniye’de Halk Eğitim Merkezi Kursları yoğun ilgi gördü
 Burhaniye ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün düzenlediği kurslar yoğun ilgi gördü. Yıl sonuna kadar 15 bin kursiyer sayısını geçmeyi hedeflediklerini anlatan Müdür Turan Fırat Algül, sezon başından beri 152 adet kurs açıldığını kaydetti. Burhaniye’de Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün düzenlediği kurslar yoğun ilgi görüyor. Sezon başından bu yana 152 kurs açan Halk Eğitim Merkezi 3 bin 900 kursiyere ulaştı. İki kategoride kurslar açtıklarını anlatan Müdür Turan Fırat Algül, “Sezon başından bu yana 152 adet kurs açtık. Şu anda bu kurslara 3 bin 930 kişi devam etmektedir. 2023-2024 sezonunda 15 bin kursiyer sayısını geçmeyi hedefliyoruz. 5 Şubatta BAÇEM ile birlikte zeytin ve meyve budama kursu açıyoruz. Bu kursumuza şehir dışından da gelenler olacak. Kurslarımız ilgi görmektedir” dedi.
Burhaniye’de Halk Eğitim Merkezi Kursları yoğun ilgi gördü

 Burhaniye ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün düzenlediği kurslar yoğun ilgi gördü. Yıl sonuna kadar 15 bin kursiyer sayısını geçmeyi hedeflediklerini anlatan Müdür Turan Fırat Algül, sezon başından beri 152 adet kurs açıldığını kaydetti.
Burhaniye’de Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün düzenlediği kurslar yoğun ilgi görüyor. Sezon başından bu yana 152 kurs açan Halk Eğitim Merkezi 3 bin 900 kursiyere ulaştı. İki kategoride kurslar açtıklarını anlatan Müdür Turan Fırat Algül, “Sezon başından bu yana 152 adet kurs açtık. Şu anda bu kurslara 3 bin 930 kişi devam etmektedir. 2023-2024 sezonunda 15 bin kursiyer sayısını geçmeyi hedefliyoruz. 5 Şubatta BAÇEM ile birlikte zeytin ve meyve budama kursu açıyoruz. Bu kursumuza şehir dışından da gelenler olacak. Kurslarımız ilgi görmektedir” dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.