Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Burhaniye’de Büyükşehir Belediyesi'nden kooperatife süt tankı desteği

DİĞER 08.02.2024 - 16:06, Güncelleme: 08.02.2024 - 16:06
 

Burhaniye’de Büyükşehir Belediyesi'nden kooperatife süt tankı desteği

Burhaniye’de Büyükşehir Belediyesi'nden kooperatife süt tankı desteği
Burhaniye ilçesinde, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Börezli Tarımsal Kalkınma Kooperatifine süt soğutma tankı verdi. Kooperatifin her geçen gün büyüdüğünü anlatan Börezli Muhtarı ve Kooperatif Başkanı Aydın Bayder, Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. İlçeye 5 kilometre uzaklıktaki Börezli Mahallesindeki Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, başarılı çalışmaları ile hayvancılığın gelişmesine katkı sağladı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi de Kooperatife 3 tonluk sut soğutma tankı gönderdi. Kooperatifin büyümeye devam ettiğini kaydeden Başkan Aydın Bayder, “Kış aylarında günlük 5 ton olan süt üretimimiz yaz aylarında 7,5 tona kadar çıkmaktadır. Onun için kullandığımız 5 tonluk soğutma tankı yaz aylarında yetersiz geliyordu. Şimdi ise Büyükşehir Belediyesi 3 tonluk süt soğutma tankı verdi. Bu da bizi rahatlattı. Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz” dedi.
Burhaniye’de Büyükşehir Belediyesi'nden kooperatife süt tankı desteği

Burhaniye ilçesinde, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Börezli Tarımsal Kalkınma Kooperatifine süt soğutma tankı verdi. Kooperatifin her geçen gün büyüdüğünü anlatan Börezli Muhtarı ve Kooperatif Başkanı Aydın Bayder, Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.
İlçeye 5 kilometre uzaklıktaki Börezli Mahallesindeki Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, başarılı çalışmaları ile hayvancılığın gelişmesine katkı sağladı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi de Kooperatife 3 tonluk sut soğutma tankı gönderdi. Kooperatifin büyümeye devam ettiğini kaydeden Başkan Aydın Bayder, “Kış aylarında günlük 5 ton olan süt üretimimiz yaz aylarında 7,5 tona kadar çıkmaktadır. Onun için kullandığımız 5 tonluk soğutma tankı yaz aylarında yetersiz geliyordu. Şimdi ise Büyükşehir Belediyesi 3 tonluk süt soğutma tankı verdi. Bu da bizi rahatlattı. Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz” dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.