Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Burhaniye’de 50 yıldır berberlik yapıyor

DİĞER 05.02.2024 - 15:12, Güncelleme: 05.02.2024 - 15:12
 

Burhaniye’de 50 yıldır berberlik yapıyor

Burhaniye’de 50 yıldır berberlik yapıyor
Burhaniye ilçesinde, Hasan Özavcı 50 yıldır berberlik yapıyor. Berberliğin dede mesleği olduğunu anlatan 65 yaşındaki Özavcı, işini severek yaptığını söyledi. Burhaniye’de Hürriyet caddesinde berberlik yapan Hasan Özavcı, 50 yıldır mesleğini icra etmenin mutluluğunu yaşıyor. Mesleği babasından öğrendiğini anlatan Özavcı, “Mesleğe 1974 yılında babamın yanında başladım. Dedemde berberdi. Bu güne kadar aynı yerde işimi yapıyorum. İlçede görev yapan en eski berber benim. İşimi severek yapıyorum” dedi.
Burhaniye’de 50 yıldır berberlik yapıyor

Burhaniye ilçesinde, Hasan Özavcı 50 yıldır berberlik yapıyor. Berberliğin dede mesleği olduğunu anlatan 65 yaşındaki Özavcı, işini severek yaptığını söyledi.
Burhaniye’de Hürriyet caddesinde berberlik yapan Hasan Özavcı, 50 yıldır mesleğini icra etmenin mutluluğunu yaşıyor. Mesleği babasından öğrendiğini anlatan Özavcı, “Mesleğe 1974 yılında babamın yanında başladım. Dedemde berberdi. Bu güne kadar aynı yerde işimi yapıyorum. İlçede görev yapan en eski berber benim. İşimi severek yapıyorum” dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.