Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Burhaniye’de 150 yıllık yorgan mekana dekor oldu

DİĞER 07.02.2024 - 14:46, Güncelleme: 07.02.2024 - 14:46
 

Burhaniye’de 150 yıllık yorgan mekana dekor oldu

Burhaniye’de 150 yıllık yorgan mekana dekor oldu
 Burhaniye ilçesinde, Kafe İşletmecisi Yılmaz Özcan’ın kafenin duvarını astığı dal işlemeli yorgan ilgi odağı oldu. Yorganın 150 yıllık olduğunu anlatan Özcan, eski eşyaları sevdiğini söyledi. Kafe işletmecisi Yılmaz Özcan’ın mekanında sergilediği eski eşyalar ilgi odağı haline geldi. Eski yağ küplerinden eski radyolara kadar değişik ürünleri sergileyen Özcan, 150 yıllık dal işlemeli yorganı da çerçeveletip duvara astı. Yorganın ilgi gördüğünü anlatan 2 çocuk babası Yılmaz Özcan, “Eski eşyaları seviyorum. Mekanımızda çok sayıda eski eşya var. Bu yorganda eşimin ninesinin annesinin çeyizinden kalmadır. Mekanımıza gelip giden herkesin ilgisini çekiyor” dedi.
Burhaniye’de 150 yıllık yorgan mekana dekor oldu

  Burhaniye ilçesinde, Kafe İşletmecisi Yılmaz Özcan’ın kafenin duvarını astığı dal işlemeli yorgan ilgi odağı oldu. Yorganın 150 yıllık olduğunu anlatan Özcan, eski eşyaları sevdiğini söyledi.
Kafe işletmecisi Yılmaz Özcan’ın mekanında sergilediği eski eşyalar ilgi odağı haline geldi. Eski yağ küplerinden eski radyolara kadar değişik ürünleri sergileyen Özcan, 150 yıllık dal işlemeli yorganı da çerçeveletip duvara astı. Yorganın ilgi gördüğünü anlatan 2 çocuk babası Yılmaz Özcan, “Eski eşyaları seviyorum. Mekanımızda çok sayıda eski eşya var. Bu yorganda eşimin ninesinin annesinin çeyizinden kalmadır. Mekanımıza gelip giden herkesin ilgisini çekiyor” dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.