Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BURHANİYE BELEDİYESİ, 7 AYRI NOKTADA EŞ ZAMANLI YAPILAN YOL ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR!

DÜNYA 05.09.2023 - 19:57, Güncelleme: 05.09.2023 - 19:57
 

BURHANİYE BELEDİYESİ, 7 AYRI NOKTADA EŞ ZAMANLI YAPILAN YOL ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR!

BURHANİYE BELEDİYESİ, 7 AYRI NOKTADA EŞ ZAMANLI YAPILAN YOL ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR!
Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İlçe genelinde yapılan doğalgaz ve çeşitli altyapı çalışmalarından kaynaklanan ve zamanla deformasyona uğrayan yollar için program dahilinde birçok mahalle de eş zamanlı olarak yapılan parke taş, parke taş söküm ve kaldırım taşı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlçe genelinde 7 ayrı noktada eş zamanlı olarak devam eden yol tamirat ve tadilat işlemleri için çalışan ekipler; Geriş Mahallesi Kuruoba sokakta parke taş söküm çalışmalarına başlarken, Eski Göl Caddesi ve Hamidiye Sokak’ta kaldırım taşı yapım çalışmalarına devam ediyor, Kocacami Mahallesi Kasaplar Caddesi’nde yol söküm çalışmalarını sürdürüyor. İlçenin diğer mahallelerinde çalışmalarına devam eden Burhaniye Belediyesi Fen İşleri ekipleri Dutluca Mahallesi’nde parke taş yol yapım çalışmalarını sürdürürken Pelitköy Mahallesi Gadana Mevkii’nde parke taş tamirat çalışması ve İskele Mahallesi Güneş Caddesi’nde Kaldırım tamirat çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
BURHANİYE BELEDİYESİ, 7 AYRI NOKTADA EŞ ZAMANLI YAPILAN YOL ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR!

Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İlçe genelinde yapılan doğalgaz ve çeşitli altyapı çalışmalarından kaynaklanan ve zamanla deformasyona uğrayan yollar için program dahilinde birçok mahalle de eş zamanlı olarak yapılan parke taş, parke taş söküm ve kaldırım taşı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

İlçe genelinde 7 ayrı noktada eş zamanlı olarak devam eden yol tamirat ve tadilat işlemleri için çalışan ekipler; Geriş Mahallesi Kuruoba sokakta parke taş söküm çalışmalarına başlarken, Eski Göl Caddesi ve Hamidiye Sokak’ta kaldırım taşı yapım çalışmalarına devam ediyor, Kocacami Mahallesi Kasaplar Caddesi’nde yol söküm çalışmalarını sürdürüyor.

İlçenin diğer mahallelerinde çalışmalarına devam eden Burhaniye Belediyesi Fen İşleri ekipleri Dutluca Mahallesi’nde parke taş yol yapım çalışmalarını sürdürürken Pelitköy Mahallesi Gadana Mevkii’nde parke taş tamirat çalışması ve İskele Mahallesi Güneş Caddesi’nde Kaldırım tamirat çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.