Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Burhaniye, 6 Şubat Depremi’ni 04:17'de andı

DİĞER 06.02.2024 - 17:02, Güncelleme: 06.02.2024 - 17:02
 

Burhaniye, 6 Şubat Depremi’ni 04:17'de andı

Burhaniye, 6 Şubat Depremi’ni 04:17'de andı
 6 Şubat Depremi'nin yıl dönümü için saat 04.17'de Burhaniye Cumhuriyet Meydanı'nda anma töreni gerçekleştirildi. Anma töreni, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Erbalaban, CHP Burhaniye İlçe Başkanı Aylin Yıldırım, Burhaniye Belediyesi Meclis Üyeleri Hasan Metin, Çiğdem Karasakal Avcu, Serap Bekiroğlu, Elvan Aslan ve birçok vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. Katılımcılar, acı hatıraları bir araya getirerek dayanışma içinde oldular. Anma töreninde birlikte güçlenmenin önemine vurgu yapan Başkan Ali Kemal Deveciler, "Bugün 6 Şubat Depremi' nin yıl dönümünde bir araya gelerek, yaşadığımız bu acı geceyi anıyoruz. Acımız halâ dinmedi! Yaralarımızı birlikte sarıyoruz. Bu acı felaketin etkilediği her bir vatandaşımızı bir kez daha anıyor, kayıplarımızı saygı ve rahmetle anıyoruz. Depremde yakınlarını kaybeden tüm vatandaşlarımıza sabırlar diliyorum" dedi.
Burhaniye, 6 Şubat Depremi’ni 04:17'de andı

 6 Şubat Depremi'nin yıl dönümü için saat 04.17'de Burhaniye Cumhuriyet Meydanı'nda anma töreni gerçekleştirildi.
Anma töreni, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Erbalaban, CHP Burhaniye İlçe Başkanı Aylin Yıldırım, Burhaniye Belediyesi Meclis Üyeleri Hasan Metin, Çiğdem Karasakal Avcu, Serap Bekiroğlu, Elvan Aslan ve birçok vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. Katılımcılar, acı hatıraları bir araya getirerek dayanışma içinde oldular.
Anma töreninde birlikte güçlenmenin önemine vurgu yapan Başkan Ali Kemal Deveciler, "Bugün 6 Şubat Depremi' nin yıl dönümünde bir araya gelerek, yaşadığımız bu acı geceyi anıyoruz. Acımız halâ dinmedi! Yaralarımızı birlikte sarıyoruz. Bu acı felaketin etkilediği her bir vatandaşımızı bir kez daha anıyor, kayıplarımızı saygı ve rahmetle anıyoruz. Depremde yakınlarını kaybeden tüm vatandaşlarımıza sabırlar diliyorum" dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.