Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bitmek Bilmeyen Kültür Merkezi Büyükşehir’e devroluyor

GÜNDEM 31.08.2023 - 13:41, Güncelleme: 31.08.2023 - 13:41
 

Bitmek Bilmeyen Kültür Merkezi Büyükşehir’e devroluyor

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, 25 yıldır inşaatı tamamlanmayan Kültür Merkezi’nin Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından devralınarak çalışmalara başlayacağının müjdesini verdi.
AK Parti Bandırma İlçe Başkanı ve Bandırma Paşakent Mahallesi Muhtarı Nurten Sarıaltın ile bir araya gelen Öztaylan, Paşakent Mahallesi’nde bulunan ve 25 yıldır inşaatı tamamlanmayan kültür merkezinin tamamlanacağını müjdeledi. Bandırma’ya gerekli yatırımların ve hizmetlerin gelmesi için AK Parti Bandırma İlçe Teşkilatı ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Güney Marmara Koordinasyon Birimi ile birlikte çalıştıklarını aktaran Vekil Öztaylan, “Bandırma’nın ve Paşakent Mahallemizin en büyük sorunlarından biri inşaatı yarım kalan kültür merkezi. Bu kültür merkezinin yaklaşık 25 yıldır Bandırma’nın kanayan bir yarası ve en önemli problemlerinden biri olduğu kanaatindeyiz.” dedi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’dan Gönen’de yaptığı proje gibi burada da bir çalışma yapmasını rica ettiğini söyleyen Öztaylan, “Sağ olsun kendisi de 20 ilçemizde kültür ve sanata vermiş olduğu destekten Bandırma’mızın da en üst düzey seviyede faydalanabilmesi adına bu projeye sahiplendi. Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz ve Kültür ve Turizm Bakanlığımız arasında son aşamasına gelinen ve bu hafta tamamlanmasını beklediğimiz bir protokol olacak. Bu protokolle beraber kültür merkezi, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne devredilerek önümüzdeki dönemde hizmete girerek Bandırmalıya hizmet sağlayacak.” diye konuştu. Vekil Öztaylan, “Proje 7-8 bin metrekarelik alanı kapalı olacak şekilde hazırlandı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin Dijital Gençlik Merkezi Projesi’nin bir kısmı da bu kültür merkezinin içinde yer alacak. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarak burada belediyemizin eğitmenleri kontrolünde Balıkesir’de olduğu gibi büyük bir Dijital Gençlik Merkezi altyapısı oluşturacağız. Kültür ve Turizm Bakanlığımızın bölgedeki en önemli kütüphanelerinden birini inşallah burada kuracağız. Hem bölgeyle ilgili yayınlar hem de Kültür Bakanlığımızın özel olarak hazırladığı yayınların bulunacağı çok büyük bir kütüphane olacak. Diğer yandan sosyalleşmek için alanlar yapılarak çay, kahve içilebilecek kafeteryalarımız olacak.” dedi.  
AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, 25 yıldır inşaatı tamamlanmayan Kültür Merkezi’nin Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından devralınarak çalışmalara başlayacağının müjdesini verdi.

AK Parti Bandırma İlçe Başkanı ve Bandırma Paşakent Mahallesi Muhtarı Nurten Sarıaltın ile bir araya gelen Öztaylan, Paşakent Mahallesi’nde bulunan ve 25 yıldır inşaatı tamamlanmayan kültür merkezinin tamamlanacağını müjdeledi. Bandırma’ya gerekli yatırımların ve hizmetlerin gelmesi için AK Parti Bandırma İlçe Teşkilatı ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Güney Marmara Koordinasyon Birimi ile birlikte çalıştıklarını aktaran Vekil Öztaylan, “Bandırma’nın ve Paşakent Mahallemizin en büyük sorunlarından biri inşaatı yarım kalan kültür merkezi. Bu kültür merkezinin yaklaşık 25 yıldır Bandırma’nın kanayan bir yarası ve en önemli problemlerinden biri olduğu kanaatindeyiz.” dedi.


Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’dan Gönen’de yaptığı proje gibi burada da bir çalışma yapmasını rica ettiğini söyleyen Öztaylan, “Sağ olsun kendisi de 20 ilçemizde kültür ve sanata vermiş olduğu destekten Bandırma’mızın da en üst düzey seviyede faydalanabilmesi adına bu projeye sahiplendi. Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz ve Kültür ve Turizm Bakanlığımız arasında son aşamasına gelinen ve bu hafta tamamlanmasını beklediğimiz bir protokol olacak. Bu protokolle beraber kültür merkezi, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne devredilerek önümüzdeki dönemde hizmete girerek Bandırmalıya hizmet sağlayacak.” diye konuştu.


Vekil Öztaylan, “Proje 7-8 bin metrekarelik alanı kapalı olacak şekilde hazırlandı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin Dijital Gençlik Merkezi Projesi’nin bir kısmı da bu kültür merkezinin içinde yer alacak. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarak burada belediyemizin eğitmenleri kontrolünde Balıkesir’de olduğu gibi büyük bir Dijital Gençlik Merkezi altyapısı oluşturacağız. Kültür ve Turizm Bakanlığımızın bölgedeki en önemli kütüphanelerinden birini inşallah burada kuracağız. Hem bölgeyle ilgili yayınlar hem de Kültür Bakanlığımızın özel olarak hazırladığı yayınların bulunacağı çok büyük bir kütüphane olacak. Diğer yandan sosyalleşmek için alanlar yapılarak çay, kahve içilebilecek kafeteryalarımız olacak.” dedi.


 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.