Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BARODAN GÖKHAN ŞENTÜRK’E YALANLAMA

YAŞAM 06.06.2024 - 16:46, Güncelleme: 06.06.2024 - 16:46
 

BARODAN GÖKHAN ŞENTÜRK’E YALANLAMA

BARODAN GÖKHAN ŞENTÜRK’E YALANLAMA
BARODAN GÖKHAN ŞENTÜRK’E YALANLAMA Avukata saldırı haberimizde adı geçen Gökhan ŞENTÜRK gazetemize gelip konu ile ilgili açıklamalar yapmıştı. Bizde şeffaflık ilkemiz dahilinde kendisinin vermiş olduğu demeci yayınlamıştık. Gökhan beyin demeci arasında Balıkesir Barosu ile ilgili bir bölüm vardı. Bu bölümde baronun kendisine hak verdiğini beyan etmişti. Balıkesir Barosundan konu ile ilgili bir açıklama geldi. Baro; “Balıkesir Kulis Gazetesinin  23.05.2024 günü internet sitesi yayınında https://balikesirkulisgazetesi.com/ayip-degil-mi haberi linkinde “AYIP DEĞİL Mİ” başlıklı haberde yer verildiği şekilde  Balıkesir Barosu ile görüştünüz mü? Ben konu ile ilgili Balıkesir Barosuna gittim. Genel Sekreter Onur bey ile görüştüm. Olayı anlattım. Avukatınız yalancı şahitlik için para teklif etmiş, telefon görüşmeleri var dedim. Ben bunları anlatınca bize hak verdi. Ve tekrar çağıracaklarını ve savunma isteyeceklerini beyan ettiler. Ve yönetim kuruluna taşıyacağını söyledi.” Şeklinde bir bölüm geçmiştir. Haber metninde geçen; “Ben bunları anlatınca hak verdi” kısmı gerçek dışıdır. Haberde yer verildiği biçimde ne Balıkesir Barosu Genel Sekreterliği ne de Balıkesir Barosu tarafından ilgili kişiye soruşturma aşamasındaki bir şikayet için hak verilmesi mümkün değildir. Şikayet sonucu disiplin soruşturma ve kovuşturma aşamalarından sonra Baromuz Disiplin Kurulu kararının kesinleşmesiyle belli olacaktır. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur. “ şeklinde açıklama metni gönderildi.  
BARODAN GÖKHAN ŞENTÜRK’E YALANLAMA

BARODAN GÖKHAN ŞENTÜRK’E YALANLAMA

Avukata saldırı haberimizde adı geçen Gökhan ŞENTÜRK gazetemize gelip konu ile ilgili açıklamalar yapmıştı. Bizde şeffaflık ilkemiz dahilinde kendisinin vermiş olduğu demeci yayınlamıştık. Gökhan beyin demeci arasında Balıkesir Barosu ile ilgili bir bölüm vardı. Bu bölümde baronun kendisine hak verdiğini beyan etmişti.

Balıkesir Barosundan konu ile ilgili bir açıklama geldi. Baro; “Balıkesir Kulis Gazetesinin  23.05.2024 günü internet sitesi yayınında https://balikesirkulisgazetesi.com/ayip-degil-mi haberi linkinde “AYIP DEĞİL Mİ” başlıklı haberde yer verildiği şekilde  Balıkesir Barosu ile görüştünüz mü? Ben konu ile ilgili Balıkesir Barosuna gittim. Genel Sekreter Onur bey ile görüştüm. Olayı anlattım. Avukatınız yalancı şahitlik için para teklif etmiş, telefon görüşmeleri var dedim. Ben bunları anlatınca bize hak verdi. Ve tekrar çağıracaklarını ve savunma isteyeceklerini beyan ettiler. Ve yönetim kuruluna taşıyacağını söyledi.” Şeklinde bir bölüm geçmiştir.

Haber metninde geçen; “Ben bunları anlatınca hak verdi” kısmı gerçek dışıdır. Haberde yer verildiği biçimde ne Balıkesir Barosu Genel Sekreterliği ne de Balıkesir Barosu tarafından ilgili kişiye soruşturma aşamasındaki bir şikayet için hak verilmesi mümkün değildir. Şikayet sonucu disiplin soruşturma ve kovuşturma aşamalarından sonra Baromuz Disiplin Kurulu kararının kesinleşmesiyle belli olacaktır. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur. “ şeklinde açıklama metni gönderildi.

 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.