Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bandırma’daki trafik kazasında motosikletteki 2 kişi yaralandı

ASAYİŞ 09.02.2024 - 13:58, Güncelleme: 09.02.2024 - 13:58
 

Bandırma’daki trafik kazasında motosikletteki 2 kişi yaralandı

Bandırma’daki trafik kazasında motosikletteki 2 kişi yaralandı
Balıkesir’in Bandırma ilçesinde meydana gelen trafik kazasında motosiklet üstündeki 2 kişi yaralandı. Bandırma’da, İsmet İnönü Caddesi’nin Ali Hikmet Paşa Caddesi’ne bağlandığı noktada trafik kazası meydana geldi. İ.E. hakimiyetindeki 10 AJA 088 plakalı otomobil ile D.A. hakimiyetindeki 10 ABJ 217 plakalı motosikletin çarpıştığı trafik kazasında motosiklet sürücüsü D.A ve artçısı yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulansla Bandırma Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili inceleme başlatıldığı bildirildi.
Bandırma’daki trafik kazasında motosikletteki 2 kişi yaralandı

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde meydana gelen trafik kazasında motosiklet üstündeki 2 kişi yaralandı.
Bandırma’da, İsmet İnönü Caddesi’nin Ali Hikmet Paşa Caddesi’ne bağlandığı noktada trafik kazası meydana geldi. İ.E. hakimiyetindeki 10 AJA 088 plakalı otomobil ile D.A. hakimiyetindeki 10 ABJ 217 plakalı motosikletin çarpıştığı trafik kazasında motosiklet sürücüsü D.A ve artçısı yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi.
Yaralılar, ambulansla Bandırma Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili inceleme başlatıldığı bildirildi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.