Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bandırma’da uyuşturucuya geçit yok

ASAYİŞ 08.02.2024 - 12:23, Güncelleme: 08.02.2024 - 12:23
 

Bandırma’da uyuşturucuya geçit yok

Bandırma’da uyuşturucuya geçit yok
Balıkesir’in Bandırma ilçesinde 3 şahıs üzerinde uyuşturucu madde ile yakalandı. Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu doğrultuda yürütülen uygulamalarda, Y.B., U.S. ve B.Ç. isimli şüpheli şahıslardan 30.80 gram esrar maddesi ele geçirildi. Konu ile ilgili tahkikata başlandığı bildirildi. Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ilçe genelinde gerçekleştirilen operasyonlarla uyuşturucu ticaretine ve kullanımına karşı mücadeleye kararlılıkla devam edileceği belirtildi.
Bandırma’da uyuşturucuya geçit yok

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde 3 şahıs üzerinde uyuşturucu madde ile yakalandı.
Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu doğrultuda yürütülen uygulamalarda, Y.B., U.S. ve B.Ç. isimli şüpheli şahıslardan 30.80 gram esrar maddesi ele geçirildi. Konu ile ilgili tahkikata başlandığı bildirildi.
Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ilçe genelinde gerçekleştirilen operasyonlarla uyuşturucu ticaretine ve kullanımına karşı mücadeleye kararlılıkla devam edileceği belirtildi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.