Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Balıkesirspor'da Mehmet Demirtaş dönemi

SPOR 12.10.2023 - 14:00, Güncelleme: 12.10.2023 - 14:00
 

Balıkesirspor'da Mehmet Demirtaş dönemi

Balıkesirspor'da Mehmet Demirtaş dönemi
Balıkesirspor'da Mehmet Demirtaş dönemi TFF 3. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Balıkesirspor, Teknik Direktör Mehmet Demirtaş ile anlaştığını duyurdu. Muş 1984 Muşspor karşısında aldığı 2-0'lık yenilgi sonrası Teknik Direktör Recep Çetin ile yollarını ayıran Balıkesirspor'da göreve Mehmet Demirtaş getirildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Balıkesirspor Kulüp Başkanı Nedim Ömer, "Kulübümüz, Yönetim Kurulu kararıyla Teknik Direktör Mehmet Demirtaş ile 2023-2024 futbol sezonu sonuna kadar anlaşma sağlamıştır. Anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diler, Mehmet Demirtaş ve ekibine kulübümüzde başarılar dileriz" ifadelerine yer verdi.
Balıkesirspor'da Mehmet Demirtaş dönemi

Balıkesirspor'da Mehmet Demirtaş dönemi

TFF 3. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Balıkesirspor, Teknik Direktör Mehmet Demirtaş ile anlaştığını duyurdu. Muş 1984 Muşspor karşısında aldığı 2-0'lık yenilgi sonrası Teknik Direktör Recep Çetin ile yollarını ayıran Balıkesirspor'da göreve Mehmet Demirtaş getirildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Balıkesirspor Kulüp Başkanı Nedim Ömer, "Kulübümüz, Yönetim Kurulu kararıyla Teknik Direktör Mehmet Demirtaş ile 2023-2024 futbol sezonu sonuna kadar anlaşma sağlamıştır. Anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diler, Mehmet Demirtaş ve ekibine kulübümüzde başarılar dileriz" ifadelerine yer verdi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.