Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Balıkesirli yazar öğrencileriyle İstanbul’u okudu

KÜLTÜR 05.05.2023 - 16:17, Güncelleme: 05.05.2023 - 16:17
 

Balıkesirli yazar öğrencileriyle İstanbul’u okudu

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin yetiştirdiği yazar Şahin Boran, öğrencileriyle birlikte hazırladığı kitapçıkla büyük ilgi gördü.
Aynı zamanda Türkçe öğretmenliği görevini de sürdüren Yazar Boran, öğrencileriyle birlikte oluşturduğu Fatih Hırkai Şerif Ortaokulu Yazarlık ve Kısa Film ekibiyle, ‘Sürdürülebilir Yaşam İçin Yaşadığın Şehri Tanı’ temalı bir çalışma hazırladı. Öğrencileriyle kurduğu ekibin ilk çalışması olan “İstanbul’u Okumak” adlı kitapçığı yayınlayan ekip, bu gururu öğrencileriyle paylaştı. Tamamen renkli baskı tekniğiyle basılan kitapçıkla ilgili muhabirimize açıklamalarda bulunan Öğretmen-Yazar Şahin Boran, “Bu eser, öğrenci arkadaşlarımızın ilk basılı kitabı olması açısından da büyük önem ifade etmektedir. Ekibimizin araştırma yazılarının yer aldığı kitapçıkta 24 öğrencimiz görev aldı. Okullarımıza örnek olması açısından böyle bir çalışmaya imza atmak bizim içinde büyük bir gurur kaynadığı oldu” dedi. Boran, isteyen okulları ve öğretmenlerin; işin mutfağının incelikleri, yazım, tashih, grafik tasarım, masaüstü yayıncılık ve baskı aşamaları konusunda kendisiyle irtibata geçmesi halinde, bu çalışmalara gönüllü olarak teknik ve teorik destek verebileceklerini söyledi.
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin yetiştirdiği yazar Şahin Boran, öğrencileriyle birlikte hazırladığı kitapçıkla büyük ilgi gördü.

Aynı zamanda Türkçe öğretmenliği görevini de sürdüren Yazar Boran, öğrencileriyle birlikte oluşturduğu Fatih Hırkai Şerif Ortaokulu Yazarlık ve Kısa Film ekibiyle, ‘Sürdürülebilir Yaşam İçin Yaşadığın Şehri Tanı’ temalı bir çalışma hazırladı.
Öğrencileriyle kurduğu ekibin ilk çalışması olan “İstanbul’u Okumak” adlı kitapçığı yayınlayan ekip, bu gururu öğrencileriyle paylaştı.
Tamamen renkli baskı tekniğiyle basılan kitapçıkla ilgili muhabirimize açıklamalarda bulunan Öğretmen-Yazar Şahin Boran, “Bu eser, öğrenci arkadaşlarımızın ilk basılı kitabı olması açısından da büyük önem ifade etmektedir. Ekibimizin araştırma yazılarının yer aldığı kitapçıkta 24 öğrencimiz görev aldı. Okullarımıza örnek olması açısından böyle bir çalışmaya imza atmak bizim içinde büyük bir gurur kaynadığı oldu” dedi.
Boran, isteyen okulları ve öğretmenlerin; işin mutfağının incelikleri, yazım, tashih, grafik tasarım, masaüstü yayıncılık ve baskı aşamaları konusunda kendisiyle irtibata geçmesi halinde, bu çalışmalara gönüllü olarak teknik ve teorik destek verebileceklerini söyledi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.