Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Balıkesirli judoculardan Türkiye şampiyonasında 10 madalya

SPOR 08.02.2024 - 16:17, Güncelleme: 08.02.2024 - 16:17
 

Balıkesirli judoculardan Türkiye şampiyonasında 10 madalya

Balıkesirli judoculardan Türkiye şampiyonasında 10 madalya
Balıkesir Üniversitesi sporcuları Türkiye Üniversiteler Judo Şampiyonasına, kazandıkları 3 altın, 3 gümüş ve 4 bronz madalya toplamda 10 madalya kazandılar. Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) öğrencilerinin sportif başarılarına bir yenisi de Üniversiteler Türkiye Judo Şampiyonasında eklendi. Balıkesir Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Erzurum’da düzenlenen Türkiye Üniversiteler Judo Şampiyonasına, kazandıkları 3 altın, 3 gümüş ve 4 bronz madalya ile damga vurdu. Başarılı sporcular bu sonuçlarla genel klasman birinciliğini de Balıkesir Üniversitesine kazandırdı. Balıkesir Üniversitesi öğrencilerinden Ayşenur Karadağ, Abdülaziz Kara ve Fatih Enes Acet 3 Altın Madalya, Hanife Özcan, Ömer Akkoyunlu ve Ozan Erol 3 Gümüş Madalya ve Gülzade Korkmaz, Yusuf Kantar, Neslihan Aygördü ve açık sıklette Neslihan Aygördü 4 Bronz Madalya ile toplamda 10 madalya kazandılar.
Balıkesirli judoculardan Türkiye şampiyonasında 10 madalya

Balıkesir Üniversitesi sporcuları Türkiye Üniversiteler Judo Şampiyonasına, kazandıkları 3 altın, 3 gümüş ve 4 bronz madalya toplamda 10 madalya kazandılar.
Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) öğrencilerinin sportif başarılarına bir yenisi de Üniversiteler Türkiye Judo Şampiyonasında eklendi. Balıkesir Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Erzurum’da düzenlenen Türkiye Üniversiteler Judo Şampiyonasına, kazandıkları 3 altın, 3 gümüş ve 4 bronz madalya ile damga vurdu. Başarılı sporcular bu sonuçlarla genel klasman birinciliğini de Balıkesir Üniversitesine kazandırdı.
Balıkesir Üniversitesi öğrencilerinden Ayşenur Karadağ, Abdülaziz Kara ve Fatih Enes Acet 3 Altın Madalya, Hanife Özcan, Ömer Akkoyunlu ve Ozan Erol 3 Gümüş Madalya ve Gülzade Korkmaz, Yusuf Kantar, Neslihan Aygördü ve açık sıklette Neslihan Aygördü 4 Bronz Madalya ile toplamda 10 madalya kazandılar.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.