Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BALIKESİR'DE YAYA GÜVENLİĞİ VE TRAFİK DENETİMİ

ASAYİŞ 28.11.2023 - 15:14, Güncelleme: 28.11.2023 - 15:14
 

BALIKESİR'DE YAYA GÜVENLİĞİ VE TRAFİK DENETİMİ

- Balıkesir'de yaya güvenliği ve trafik denetimi - Kurallara uymayan sürücülere 403 bin lira ceza
Balıkesir'de trafik polisleri il genelinde alkol/uyuşturucu madde etkisi altında araç kullanan sürücülere ve 'yaya güvenliği/önceliği'ne yönelik denetim yaptı. Trafik ekipleri kurallara uymayan 190 araç sürücüsüne 403 bin TL idari para cezası uyguladı. Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Trafik Birimlerince il genelinde alkol ve uyuşturucu madde etkisi altında araç kullanan sürücülere ve yaya güvenliği ve önceliğine yönelik olarak yapılan trafik denetimlerinde; toplam bin 101 araç kontrol edilirken, 190 araç sürücüsüne 403 bin 994 TL tutarında idari para cezası tatbik edildi. Trafik ekipleri ayrıca 17 aracı trafikten men ederken, 21 araç sürücüsünün ehliyetine geçici süre ile el konuldu.
- Balıkesir'de yaya güvenliği ve trafik denetimi - Kurallara uymayan sürücülere 403 bin lira ceza

Balıkesir'de trafik polisleri il genelinde alkol/uyuşturucu madde etkisi altında araç kullanan sürücülere ve 'yaya güvenliği/önceliği'ne yönelik denetim yaptı. Trafik ekipleri kurallara uymayan 190 araç sürücüsüne 403 bin TL idari para cezası uyguladı.
Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Trafik Birimlerince il genelinde alkol ve uyuşturucu madde etkisi altında araç kullanan sürücülere ve yaya güvenliği ve önceliğine yönelik olarak yapılan trafik denetimlerinde; toplam bin 101 araç kontrol edilirken, 190 araç sürücüsüne 403 bin 994 TL tutarında idari para cezası tatbik edildi. Trafik ekipleri ayrıca 17 aracı trafikten men ederken, 21 araç sürücüsünün ehliyetine geçici süre ile el konuldu.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.