Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Balıkesir’de polis uyuşturucuya geçit vermiyor

ASAYİŞ 12.02.2024 - 15:08, Güncelleme: 12.02.2024 - 15:08
 

Balıkesir’de polis uyuşturucuya geçit vermiyor

Balıkesir’de polis uyuşturucuya geçit vermiyor
Balıkesir’de polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda 112 adet sentetik ecza hap ve tüfek ele geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı. Sındırgı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde imalatı ve ticareti yaptığı tespit edilen N.A.'nın ikametine baskın yaptı. İkamette yapılan aramada 112 adet sentetik ecza hap, 1 adet kısa dipçik ve kısa namlulu tüfek, 8 adet fişek ve 1 adet bıçak ele geçirildi. Yakalanan N.A. gözaltına alınarak, hakkında uyuşturucu madde imal ve ticareti ve 6136 SKM suçlarından işlem başlatıldı.
Balıkesir’de polis uyuşturucuya geçit vermiyor

Balıkesir’de polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda 112 adet sentetik ecza hap ve tüfek ele geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı.
Sındırgı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde imalatı ve ticareti yaptığı tespit edilen N.A.'nın ikametine baskın yaptı. İkamette yapılan aramada 112 adet sentetik ecza hap, 1 adet kısa dipçik ve kısa namlulu tüfek, 8 adet fişek ve 1 adet bıçak ele geçirildi. Yakalanan N.A. gözaltına alınarak, hakkında uyuşturucu madde imal ve ticareti ve 6136 SKM suçlarından işlem başlatıldı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.