Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Balıkesir'de hapis cezası bulunan 7 kişi yakalandı

ASAYİŞ 12.02.2024 - 15:24, Güncelleme: 12.02.2024 - 15:24
 

Balıkesir'de hapis cezası bulunan 7 kişi yakalandı

Balıkesir'de hapis cezası bulunan 7 kişi yakalandı
Balıkesir'de yapılan huzur operasyonunda hakkında hapis cezası bulunan 7 kişi gözaltına alındı. Şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi. Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından geçtiğimiz 2 gün boyunca il genelinde şüpheli şahıslar ve araçlara yönelik denetim gerçekleştirdi. Yapılan denetimde 2 bin 713 şahıs sorgulanırken, 2 şahıstan 2 ruhsatsız tabanca, 8 adet tabanca fişeği ve bir şahıstan bir ruhsatsız tüfek ele geçirilirken, bir şahıstan da 4 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi. Ekipler tarafından yapılan şahıs sorgularında ayrıca çeşitli suçlardan arama kaydı bulunan 9 şahıs yakalanırken, hapis cezası bulunan 7 şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.
Balıkesir'de hapis cezası bulunan 7 kişi yakalandı

Balıkesir'de yapılan huzur operasyonunda hakkında hapis cezası bulunan 7 kişi gözaltına alındı. Şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından geçtiğimiz 2 gün boyunca il genelinde şüpheli şahıslar ve araçlara yönelik denetim gerçekleştirdi. Yapılan denetimde 2 bin 713 şahıs sorgulanırken, 2 şahıstan 2 ruhsatsız tabanca, 8 adet tabanca fişeği ve bir şahıstan bir ruhsatsız tüfek ele geçirilirken, bir şahıstan da 4 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi. Ekipler tarafından yapılan şahıs sorgularında ayrıca çeşitli suçlardan arama kaydı bulunan 9 şahıs yakalanırken, hapis cezası bulunan 7 şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.