Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Balıkesir’de emniyet hapis cezası bulunan 25 şahsı yakaladı

ASAYİŞ 12.02.2024 - 15:39, Güncelleme: 12.02.2024 - 15:39
 

Balıkesir’de emniyet hapis cezası bulunan 25 şahsı yakaladı

Balıkesir’de emniyet hapis cezası bulunan 25 şahsı yakaladı
Balıkesir’de emniyet ekipleri tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan denetimde, hapis cezası bulunan 25 şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi. Balıkesir’de Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde, Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kamu düzeninin sağlanması, suç ve suçlular ile mücadele kapsamında aranan şahısların yakalanmasına yönelik il genelinde eş zamanlı olarak denetim gerçekleştirdi. Geçtiğimiz 2 gün boyunca yapılan denetimlere 58 ekip ve 130 personel katıldı. Yapılan operasyonel çalışmalar sonucunda; 5-10 yıl hapis cezası olan 3 şahıs, 5 yıla kadar hapis cezası olan 22 şahıs ve 11 hırsızlıktan aranan şahıs olmak üzere toplamda 36 şahıs gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslardan 25’i çıkarıldıkları adli makamlarca ceza evine gönderildi.
Balıkesir’de emniyet hapis cezası bulunan 25 şahsı yakaladı

Balıkesir’de emniyet ekipleri tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan denetimde, hapis cezası bulunan 25 şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.
Balıkesir’de Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde, Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kamu düzeninin sağlanması, suç ve suçlular ile mücadele kapsamında aranan şahısların yakalanmasına yönelik il genelinde eş zamanlı olarak denetim gerçekleştirdi. Geçtiğimiz 2 gün boyunca yapılan denetimlere 58 ekip ve 130 personel katıldı. Yapılan operasyonel çalışmalar sonucunda; 5-10 yıl hapis cezası olan 3 şahıs, 5 yıla kadar hapis cezası olan 22 şahıs ve 11 hırsızlıktan aranan şahıs olmak üzere toplamda 36 şahıs gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslardan 25’i çıkarıldıkları adli makamlarca ceza evine gönderildi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.