Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Balıkesir’de 67 araç trafikten men edildi

ASAYİŞ 12.02.2024 - 20:25, Güncelleme: 12.02.2024 - 20:25
 

Balıkesir’de 67 araç trafikten men edildi

Balıkesir’de 67 araç trafikten men edildi
Balıkesir’de trafik polisleri tarafından yapılan denetimlerde, kusurlu bulunan 67 araç trafikten men edildi. Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri son üç günde il geneli alkol ve uyuşturucu madde etkisi altında araç kullananımı başta olmak üzere araçlara da ışık donanımı ve ölümlü trafik kazalarını en aza indirmek maksadıyla denetim gerçekleştirdi. Yapılan denetimlerde bin 447 araç kontrol edildi. Yapılan kontrolde 182 araca 395 bin 397 TL para cezası kesil ve hem kusurlu bulunan hem de trafikte bulunması gereken 67 araç trafikten men edildi.
Balıkesir’de 67 araç trafikten men edildi

Balıkesir’de trafik polisleri tarafından yapılan denetimlerde, kusurlu bulunan 67 araç trafikten men edildi.
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri son üç günde il geneli alkol ve uyuşturucu madde etkisi altında araç kullananımı başta olmak üzere araçlara da ışık donanımı ve ölümlü trafik kazalarını en aza indirmek maksadıyla denetim gerçekleştirdi. Yapılan denetimlerde bin 447 araç kontrol edildi. Yapılan kontrolde 182 araca 395 bin 397 TL para cezası kesil ve hem kusurlu bulunan hem de trafikte bulunması gereken 67 araç trafikten men edildi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.