Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ayvalık’ta 16 göçmen ve 1 organizatör Sahil Güvenlik timlerinden kaçamadı

ASAYİŞ 08.02.2024 - 16:09, Güncelleme: 08.02.2024 - 16:09
 

Ayvalık’ta 16 göçmen ve 1 organizatör Sahil Güvenlik timlerinden kaçamadı

Ayvalık’ta 16 göçmen ve 1 organizatör Sahil Güvenlik timlerinden kaçamadı
 Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, yasa dışı yollarla Yunanistan’ın Midilli Adası’na gitmek isteyen 16 düzensiz göçmen ve 1 organizatör zanlısı yakalandı. Edinilen bilgiye göre; Ayvalık’ın Sahilkent Mahallesi sınırları içerisinde Şirinkent mevkii kumsalında görev yapan Sahil Güvenlik Destek Timi Midili Adası’na gitmek için hazırlık yapan 16 düzensiz göçmen ve 1 organizatörü yakaladı. Ayvalık’ın Cunda Adası’nda bulunan Sahil Güvenlik Komutanlığı’na getirilen göçmenlere yiyecek, içecek gibi insani yardımlarda bulunuldu. Yasal işlemleri başlatılan 16 göçmenin Balıkesir İl Göç İdaresi’ne gönderileceği öğrenildi. Göçmenleri Midilli Adası’na götürebilmek için para karşılığında yardımcı olduğu öne sürülen organizatör zanlısı hakkında ise tahkikat başlatıldı.
Ayvalık’ta 16 göçmen ve 1 organizatör Sahil Güvenlik timlerinden kaçamadı

 Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, yasa dışı yollarla Yunanistan’ın Midilli Adası’na gitmek isteyen 16 düzensiz göçmen ve 1 organizatör zanlısı yakalandı.
Edinilen bilgiye göre; Ayvalık’ın Sahilkent Mahallesi sınırları içerisinde Şirinkent mevkii kumsalında görev yapan Sahil Güvenlik Destek Timi Midili Adası’na gitmek için hazırlık yapan 16 düzensiz göçmen ve 1 organizatörü yakaladı. Ayvalık’ın Cunda Adası’nda bulunan Sahil Güvenlik Komutanlığı’na getirilen göçmenlere yiyecek, içecek gibi insani yardımlarda bulunuldu. Yasal işlemleri başlatılan 16 göçmenin Balıkesir İl Göç İdaresi’ne gönderileceği öğrenildi.
Göçmenleri Midilli Adası’na götürebilmek için para karşılığında yardımcı olduğu öne sürülen organizatör zanlısı hakkında ise tahkikat başlatıldı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.