Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ayvalık açıklarında mahsur kalan 27 düzensiz göçmen kurtarıldıv

ASAYİŞ 13.02.2024 - 16:12, Güncelleme: 13.02.2024 - 16:12
 

Ayvalık açıklarında mahsur kalan 27 düzensiz göçmen kurtarıldıv

Ayvalık açıklarında mahsur kalan 27 düzensiz göçmen kurtarıldı
 Balıkesir’in Ayvalık ilçesi açıklarında, yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na gitmeye çalışan ve Çıplak Ada üzerinde mahsur kalan 27 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik birimlerinin koordineli çalışma ile kurtarıldı. Edinilen bilgiye göre, Ayvalık açıklarındaki Çıplak Ada üzerinde tespit edilen düzensiz göçmen grubuna müdahale edildi. Çalışmaya, "TCSG-905" ve "KB-4510" botları ile Sahil Güvenlik Dalış Timi de destek verdi. Yoğun çaba sonucunda, ada üzerinde mahsur kalan 27 düzensiz göçmen güvenli bir şekilde kurtarıldı. Kurtarılan göçmenler, işlemlerin tamamlanmasının ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne gönderildi.
Ayvalık açıklarında mahsur kalan 27 düzensiz göçmen kurtarıldı

 Balıkesir’in Ayvalık ilçesi açıklarında, yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na gitmeye çalışan ve Çıplak Ada üzerinde mahsur kalan 27 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik birimlerinin koordineli çalışma ile kurtarıldı.
Edinilen bilgiye göre, Ayvalık açıklarındaki Çıplak Ada üzerinde tespit edilen düzensiz göçmen grubuna müdahale edildi. Çalışmaya, "TCSG-905" ve "KB-4510" botları ile Sahil Güvenlik Dalış Timi de destek verdi.
Yoğun çaba sonucunda, ada üzerinde mahsur kalan 27 düzensiz göçmen güvenli bir şekilde kurtarıldı. Kurtarılan göçmenler, işlemlerin tamamlanmasının ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne gönderildi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.