Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK Parti Edremit Belediye Başkan Adayı Muhammed Vurmaz oldu

DİĞER 02.02.2024 - 12:42, Güncelleme: 02.02.2024 - 12:42
 

AK Parti Edremit Belediye Başkan Adayı Muhammed Vurmaz oldu

AK Parti Edremit Belediye Başkan Adayı Muhammed Vurmaz oldu
31 Mart Yerel Seçimlerinde Balıkesir’in Edremit ilçesinde AK Parti’nin Adayı Muhammed Vurmaz olarak açıklandı. AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tebliğ ve teveccühleri ile Edremit Belediye Başkan Adayımız Muhammed Vurmaz olarak belirlenmiştir. Kendisine, partimize ve Edremit’imize hayırlı uğurlu olsun”dedi. AK Parti Edremit Belediye Başkan Adayı Muhammet Vurmaz “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Edremit Belediye Başkan Adayı olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım. İnşallah 31 Mart gecesi Edremit’imizi marka olan AK Belediyecilik ile tanıştırmak için teşkilatımızla, Edremit Halkımızla var gücümüz ile çalışacağız. Allah nasip ederse bu kutlu yolda, kutlu davada beraber bir şekilde hiç kimseyi ayırmadan var gücümüzle sahada olacağız. Tüm Edremitli hemşerilerim bizlere inansınlar, güvensinler. Edremit’imizi seven tüm insanlarımızla birlikte amasız, fakatsız, lakinsiz bizimle beraber olan bütün vatandaşlarımızın gönlüne bir su serpecek, 5 yıl boyunca Edremit’imizi hak ettiği yere taşıyacağız. Ben bizlere destek olan vekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz'a teşekkür ediyorum. İnşallah onları mahcup etmeyeceğiz. Tüm Edremitli hemşerilerime saygı, sevgi ve hürmetlerimi iletiyorum”dedi.
AK Parti Edremit Belediye Başkan Adayı Muhammed Vurmaz oldu

31 Mart Yerel Seçimlerinde Balıkesir’in Edremit ilçesinde AK Parti’nin Adayı Muhammed Vurmaz olarak açıklandı.
AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tebliğ ve teveccühleri ile Edremit Belediye Başkan Adayımız Muhammed Vurmaz olarak belirlenmiştir. Kendisine, partimize ve Edremit’imize hayırlı uğurlu olsun”dedi.
AK Parti Edremit Belediye Başkan Adayı Muhammet Vurmaz “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Edremit Belediye Başkan Adayı olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım. İnşallah 31 Mart gecesi Edremit’imizi marka olan AK Belediyecilik ile tanıştırmak için teşkilatımızla, Edremit Halkımızla var gücümüz ile çalışacağız. Allah nasip ederse bu kutlu yolda, kutlu davada beraber bir şekilde hiç kimseyi ayırmadan var gücümüzle sahada olacağız. Tüm Edremitli hemşerilerim bizlere inansınlar, güvensinler. Edremit’imizi seven tüm insanlarımızla birlikte amasız, fakatsız, lakinsiz bizimle beraber olan bütün vatandaşlarımızın gönlüne bir su serpecek, 5 yıl boyunca Edremit’imizi hak ettiği yere taşıyacağız. Ben bizlere destek olan vekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz'a teşekkür ediyorum. İnşallah onları mahcup etmeyeceğiz. Tüm Edremitli hemşerilerime saygı, sevgi ve hürmetlerimi iletiyorum”dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.