Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

AHMET AKIN; “BALIKESİR SUYU MUSLUKTAN İÇECEK”

DİĞER 07.03.2024 - 18:03, Güncelleme: 07.03.2024 - 18:03
 

AHMET AKIN; “BALIKESİR SUYU MUSLUKTAN İÇECEK”

AHMET AKIN; “BALIKESİR SUYU MUSLUKTAN İÇECEK”
CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, Susurluk’a gerçekleştirdiği ziyarette, “Balıkesir’de herkes yüksek su faturalarından şikayetçi. Su zengini Balıkesir, İstanbul’dan daha yüksek fiyata su kullanıyor. Su faturasını düşüreceğiz. Gerekli yatırımları yaptıktan sonra musluktan akan suyu güvenle içebileceğiz” dedi.   CHP’nin Büyükşehir Adayı Ahmet Akın, Susurluk’un en büyük sorunlarından birinin işsizlik olduğuna dikkat çekerek, “Burada iş sahalarını oluşturmak için yatırımcıyı Susurluk’a çekecek iki güven veren isme ihtiyaç var. O isimlerin biri Ahmet Akın diğeri de Hakan Yıldırım Semizel. Susurluk Ticaret Borsası’nın projesi olan Hayvancılık Organize Sanayi Bölgesi için gereken adımları atacağız. Tabii, bu yetmez. Susurluk, tarıma dayalı sanayide bir merkez olacak. Göç veren değil, göç alan hale gelecek” dedi. Balıkesir’de ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik sosyal yardımlarda, 10 NUMARA KART ile yepyeni bir dönem başlayacağını anlatan CHP’li Akın, “10 NUMARA KART ile sosyal yardımları genişletiyoruz. Tüm yardımlar tek bir kartta toplanacak. Bu kart herkeste olacağı için kimin sosyal yardım aldığı belli olmayacak. İnsanlık onurunu koruyacağız. Üzerinde Belediye Başkanı’nın ismi ya da resmi basılan kolilerle dağıtılan yardım dönemi sona erecek. Ayrıca bu kartla verilen nakdi yardımlar sadece Balıkesir esnafında harcanabilecek. Dul, yetim ile ev kadınlarına yılda bir kez 20 bin TL, İhtiyaç sahibi emeklilere her ay nakdi, et ve yakacak desteği, askere gidecek gençlere 5 bin TL, gazilere Cumhuriyet Bayramı’nda 5 bin TL, yeni evlenen çiftlere 30 bin TL, yeni bebeği olanlara mama ve çocuk bezi için aylık 2 bin TL, 0-4 yaş arası çocuklu, ihtiyaç sahibi ailelere aylık bin TL, engellilere yılbaşında 5 bin TL, ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan’da 2 bin 500 TL gıda desteği, kış öncesinde ihtiyaç sahibi ailelere 5 bin TL yakacak yardımı vereceğiz” ifadelerini kullandı.     ‘SU FATURALARI MUTLAKA DÜŞECEK’ Akın, Balıkesir’in tüm ilçelerinde vatandaşların su faturalarının yüksekliğinden şikayetçi olduğunu vurgulayarak, “Su zengini Balıkesir, İstanbul’dan daha yüksek fiyata su kullanıyor. Hemşerilerim musluğu açmaya, çamaşır yıkamaya korkar hale geldi. Bu kabul edilebilir bir durum değil. Önce su faturasını düşüreceğiz. Kesinlikle İstanbul’dan daha ucuz olacak. Sonrasında da suyu musluktan içeceğiz. Bunun da altını çiziyorum. Balıkesir’de gerekli yatırımları yaptıktan sonra musluktan akan suyu güvenle içebileceğiz. Hatap Deresi’ndeki kötü kokuya son vereceğiz, Susurluk Çayı’nın ıslahı için gereken çalışmaları yapacağız” diye konuştu.    
AHMET AKIN; “BALIKESİR SUYU MUSLUKTAN İÇECEK”

CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, Susurluk’a gerçekleştirdiği ziyarette, “Balıkesir’de herkes yüksek su faturalarından şikayetçi. Su zengini Balıkesir, İstanbul’dan daha yüksek fiyata su kullanıyor. Su faturasını düşüreceğiz. Gerekli yatırımları yaptıktan sonra musluktan akan suyu güvenle içebileceğiz” dedi.

 

CHP’nin Büyükşehir Adayı Ahmet Akın, Susurluk’un en büyük sorunlarından birinin işsizlik olduğuna dikkat çekerek, “Burada iş sahalarını oluşturmak için yatırımcıyı Susurluk’a çekecek iki güven veren isme ihtiyaç var. O isimlerin biri Ahmet Akın diğeri de Hakan Yıldırım Semizel. Susurluk Ticaret Borsası’nın projesi olan Hayvancılık Organize Sanayi Bölgesi için gereken adımları atacağız. Tabii, bu yetmez. Susurluk, tarıma dayalı sanayide bir merkez olacak. Göç veren değil, göç alan hale gelecek” dedi. Balıkesir’de ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik sosyal yardımlarda, 10 NUMARA KART ile yepyeni bir dönem başlayacağını anlatan CHP’li Akın, “10 NUMARA KART ile sosyal yardımları genişletiyoruz. Tüm yardımlar tek bir kartta toplanacak. Bu kart herkeste olacağı için kimin sosyal yardım aldığı belli olmayacak. İnsanlık onurunu koruyacağız. Üzerinde Belediye Başkanı’nın ismi ya da resmi basılan kolilerle dağıtılan yardım dönemi sona erecek. Ayrıca bu kartla verilen nakdi yardımlar sadece Balıkesir esnafında harcanabilecek. Dul, yetim ile ev kadınlarına yılda bir kez 20 bin TL, İhtiyaç sahibi emeklilere her ay nakdi, et ve yakacak desteği, askere gidecek gençlere 5 bin TL, gazilere Cumhuriyet Bayramı’nda 5 bin TL, yeni evlenen çiftlere 30 bin TL, yeni bebeği olanlara mama ve çocuk bezi için aylık 2 bin TL, 0-4 yaş arası çocuklu, ihtiyaç sahibi ailelere aylık bin TL, engellilere yılbaşında 5 bin TL, ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan’da 2 bin 500 TL gıda desteği, kış öncesinde ihtiyaç sahibi ailelere 5 bin TL yakacak yardımı vereceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

‘SU FATURALARI MUTLAKA DÜŞECEK’

Akın, Balıkesir’in tüm ilçelerinde vatandaşların su faturalarının yüksekliğinden şikayetçi olduğunu vurgulayarak, “Su zengini Balıkesir, İstanbul’dan daha yüksek fiyata su kullanıyor. Hemşerilerim musluğu açmaya, çamaşır yıkamaya korkar hale geldi. Bu kabul edilebilir bir durum değil. Önce su faturasını düşüreceğiz. Kesinlikle İstanbul’dan daha ucuz olacak. Sonrasında da suyu musluktan içeceğiz. Bunun da altını çiziyorum. Balıkesir’de gerekli yatırımları yaptıktan sonra musluktan akan suyu güvenle içebileceğiz. Hatap Deresi’ndeki kötü kokuya son vereceğiz, Susurluk Çayı’nın ıslahı için gereken çalışmaları yapacağız” diye konuştu.

 

 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.