Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül oyunu Beykoz'da kullandı

GÜNDEM 14.05.2023 - 16:35, Güncelleme: 14.05.2023 - 16:35
 

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül oyunu Beykoz'da kullandı

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül oyunu Beykoz'da kullandı
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, oyunu Beykoz'da bulunan Şehit İsmail Kefal İlkokulu'nda kullandı. Gül, "Huzur, barış içerisinde, saygı içerisinde seçim ortamının tamamlanmasını temenni ediyorum" dedi. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrunnisa Gül, oylarını Beykoz'da bulunan Şehit İsmail Kefal İlkokulu'ndaki 1140 nolu sandıkta kullandı. Görevlilere kolaylıklar dileyen Gül çifti, daha sonra oylarını kullandı. Okul çıkışında konuşan Abdullah Gül, seçimlerin neticelerinin millet için hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Demokrasilerin en önemli anı millet iradesine başvurulduğu zamanlardır. Türkiye’de de dönem dönem vakit geldiğinde milletin iradesine başvurulur. Vatandaşlık görevimizi bu şekilde yaptık. İnşallah neticeler milletimiz için hayırlara vesile olur. Huzur, barış içerisinde, saygı içerisinde seçim ortamın tamamlanmasını temenni ediyorum. Her şeyin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül oyunu Beykoz'da kullandı

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, oyunu Beykoz'da bulunan Şehit İsmail Kefal İlkokulu'nda kullandı. Gül, "Huzur, barış içerisinde, saygı içerisinde seçim ortamının tamamlanmasını temenni ediyorum" dedi.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrunnisa Gül, oylarını Beykoz'da bulunan Şehit İsmail Kefal İlkokulu'ndaki 1140 nolu sandıkta kullandı. Görevlilere kolaylıklar dileyen Gül çifti, daha sonra oylarını kullandı. Okul çıkışında konuşan Abdullah Gül, seçimlerin neticelerinin millet için hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Demokrasilerin en önemli anı millet iradesine başvurulduğu zamanlardır. Türkiye’de de dönem dönem vakit geldiğinde milletin iradesine başvurulur. Vatandaşlık görevimizi bu şekilde yaptık. İnşallah neticeler milletimiz için hayırlara vesile olur. Huzur, barış içerisinde, saygı içerisinde seçim ortamın tamamlanmasını temenni ediyorum. Her şeyin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.